3 ασκήσεις για δυνατό κορμό με TRX

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Εκτέλεσε τις ασκήσεις, τη μια μέρα με αριθμό επαναλήψεων και την άλλη με χρόνο. Ξεκίνα με 12 επαναλήψεις. Για το χρόνο, μια καλή αρχή είναι τα 40 δευτ.
 
 
ΑΣΚΗΣΗ 1
ΓΟΝΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ
Πάρε θέση για κάμψεις με τα πόδια στους ιμάντες. Το σώμα σου να είναι σε ευθεία γραμμή από τα πόδια μέχρι το κεφάλι. Με μια κίνηση φέρε τα γόνατα κοντά στο στήθος ρίχνοντας το βάρος στους ώμους. Επανάφερε το σώμα στην αρχική θέση. Αυτό είναι 1 επανάληψη.
 
 
ΑΣΚΗΣΗ 2
ΚΙΝΗΣΗ ΟΡΕΙΒΑΤΗ
Πάρε θέση για κάμψεις με τα πόδια πάνω στους ιμάντες. Φρόντισε το σώμα σου να είναι σε ευθεία γραμμή από τα πόδια μέχρι το κεφάλι. Με μια κίνηση φέρε το ένα γόνατο κοντά στο στήθος και κράτα το άλλο τεντωμένο. Επανάφερε το πόδι στην αρχική θέση και κάνε το ίδιο με το άλλο πόδι. Αυτό είναι 1 επανάληψη.
 
 
ΑΣΚΗΣΗ 3
ΠΛΑΓΙΟΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ
Πάρε θέση για κάμψεις με τα πόδια πάνω στους ιμάντες. Το σώμα σου να είναι σε ευθεία γραμμή από τα πόδια μέχρι το κεφάλι. Με μια κίνηση φέρε τα γόνατα κοντά στο στήθος και συγχρόνως στρίψε τον κορμό σου προς τα δεξιά, έτσι ώστε το στήθος να κοιτάει προς τα έξω, ρίχνοντας παράλληλα το βάρος στους ώμους. Επανάφερε το σώμα στην αρχική θέση. Κάνε το ίδιο από την άλλη πλευρά. Αυτό είναι 1 επανάληψη.
 
Δες την διαφορά με το πρόγραμμα διάρκειας 30 λεπτών που πραγματοποιείται σε όλα τα Holmes Place Clubs.
 

 

Πηγή: www.menshealth.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ