5 προτάσεις για το πιο τέλειο Σαββατοκύριακο!

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Τα Σαββατοκύριακα αποτελούν τις ιδανικές μέρες για ξεκούραση και για εκτόνωση. Ωστόσο πολλές φορές ξυπνάς το πρωί του Σαββάτου ή της Κυριακής και βαριέσαι επειδή διαπιστώνεις ότι δεν έχεις τίποτα να κάνεις και ο λόγος είναι απλός: Δεν οργάνωσες το σαββατοκύριακο σου και έτσι έμεινες χωρίς να έχεις να κάνεις τίποτα…

Βέβαια και το να μην κάνεις τίποτα είναι μια επιλογή και δεν είναι κακό. Ωστόσο υπάρχουν αρκετές επιλογές που ανοίγονται μπροστά σου, αρκεί όμως να τις έχεις οργανώσει από την Παρασκευή!

 

Δες μερικές προτάσεις:

1. Πάρε τα βουνά

Μια καλή λύση και οικονομική είναι η πεζοπορία στο βουνό ή ακόμα και η προπόνηση στο βουνό! Πάρε τον κολλητό ή την παρέα και οργάνωσε το. Δεν είναι ανάγκη να πας μακριά, το κοντινότερο βουνό της πόλης σου είναι μια καλή επιλογή και μάλιστα θα είναι κοντά στο σπίτι σου.

2. Μπάσκετ και προπόνηση με τον κολητό ή και την παρέα

Αν δεν προλαβαίνεις να γυμναστείς πλήρως μέσα στην εβδομάδα η προπόνηση το σαββατοκύριακο είναι καλή επιλογή. Αλλά γιατί να τρέχεις και να προπονείσαι μόνος σου ενώ μπορείς να στήσεις και προπόνηση και ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μπάσκετ με τον κολητό ή την παρέα σου.

3. Κάνε βόλτα στο κέντρο και γνώρισε πολιτισμό

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά μια βόλτα στο κέντρο με τη συντροφιά σου ή με την παρέα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Και επειδή στα ιστορικά κέντρα των πόλεων λειτουργούν διάφορες εκθέσεις, μη χάσεις την ευκαιρία να περιπλανηθείτε στο χώρο της τέχνης και που ξέρεις αν είσαι τυχερός σε κάποιες προσφέρονται και ποτά ή μπουφές!

4. Στήσε ένα ρομαντικό δείπνο

Η καλύτερη επιλογή για σένα και τη συντροφιά σου είναι να την προσκαλέσεις σε ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σου. Ακόμα και αν είσαι παντρεμένος ή δεσμευμένος κάνε την έκπληξη. Ετοίμασε με απλά πράγματα ένα τέλειο τραπέζι σε ένα ρομαντικό περιβάλλον.

5. Με την παρέα σπίτι και… ρεφενέ

Τα απλά πράγματα στη ζωή είναι τα καλύτερα. Κάλεσε τη παρέα στο σπίτι σου και μην ντρέπεσαι να τους ζητήσεις να συμβάλλουν στη μάζωξη. Απλά φρόντισε να συντονίσεις τα πράγματα ώστε να φέρει ο καθένας κάτι το διαφορετικό για να περάσετε όλοι καλά και να μη σας λείψει τίποτα!

 

Πηγή: activeman.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 10 πράγματα που πρέπει να κάνει ένας άντρας του Αγίου Βαλεντίνου!
  • Πώς θα φτιάξεις σώμα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!
  • 3 top συμβουλές για να επανέλθεις μετά την κραιπάλη του ΣΚ
  • Γευστικές προτάσεις για βραδινό φαγητό, που δεν παχαίνουν αλλά χορταίνουν
  • Τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε πολλές ώρες το Σαββατοκύριακο;
  • Τι τρώνε για πρωινό οι personal trainers; 5 προτάσεις για όσους γυμνάζονται
loading...