Ξέφυγε από τη βαρεμάρα των γιορτών!

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές είναι επόμενο να αρχίσεις να βαριέσαι. Ο καιρός, τα ζόρια, το κλίμα των ημερών και αρχίζει η χαλάρωση από την προπόνηση. Λογικό μέχρις ενός σημείου, αλλά για να μην τρέχεις μετά τις γιορτές, πρέπει να φροντίσεις μερικά πράγματα.

 

Χαλάρωσε, αλλά όχι τόσο πολύ! Δεν υπάρχει λόγος να τα φορτώσεις όλα στον …κόκορα…

 

Προσπάθησε να μην χάνεις μέρα προπόνησης. Επειδή είναι τέλος της χρονιάς πολλές υποχρεώσεις τρέχουν και χρόνος δεν μένει. Δεν είναι ανάγκη να καταργήσεις εντελώς την προπόνηση. Έστω και μισή ώρα την ημέρα πήγαινε είτε στο γυμναστήριο, είτε κάνε προπόνηση έξω, ακόμα και το χαλαρό τρέξιμο βοηθάει.

 

Σκέψου ότι στις δύο εβδομάδες των γιορτών έχεις καιρό να κάνεις διάλλειμα αν θέλεις. Δεν είναι ανάγκη να το αρχίσεις από τώρα.

 

Μην αφήνεις να σε πάρουν από κάτω τα ζόρια τα οικονομικά μαζί με την βαρεμάρα που φέρνει το εορταστικό κλίμα.

 

Για να τα καταφέρεις αυτά, σκέψου απλά τι ζόρι θα τραβήξεις στις αρχές του νέου χρόνου όταν θα προσπαθήσεις να χάσεις τα κιλά που έβαλες και να επανέλθεις στους ρυθμούς σου.

 

Απλά προγραμμάτισε την… χαλάρωση σου μέχρι τέλος του χρόνου. Κάνε τροποποιήσεις στο προπονητικό σου πρόγραμμα, ως το πιο χαλαρό και προγραμμάτισε τις μέρες ξεκούρασης.

 

Είναι σίγουρο ότι θα βγεις κερδισμένος!

 

Πηγή: activeman.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ