Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir
  • JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: /home/ifitnessbook/public_html/media/k2/assets/js/k2.frontend.js?v=2.8.0&sitepath=/
mobadv

War Games: Οι «Ολυμπιακοί Αγώνες» των Ειδικών Δυνάμεων

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Η εμφάνιση των καρτέλ ναρκωτικών που εργάζονται μαζί με παραστρατιωτικές ομάδες είναι πλέον μία αυξανόμενη απειλή για τις χώρες του Δυτικού Ημισφαιρίου. Μία από τις πιο αποτελεσματικές απαντήσεις σε αυτή την απειλή, ήταν τα «παιχνίδια» Fuerzas Comando, μία άσκηση μεταξύ στρατιωτικών και ειδικών δυνάμεων όπου συμμετείχαν δυνάμεις από τη Βόρεια, την Κεντρική και τη Νότια Αμερική. Στόχος την οργάνωσης είναι η προώθηση των δια-στρατιωτικών σχέσεων, η αυξήση τη δια-λειτουργικότητας μεταξύ τους, και η βελτίωση της περιφερειακής ασφάλειας των εν λόγω χωρών.
 
Το 2014, οι στρατιωτικές δυνάμεις από 17 χώρες, που κυμαίνονται από το Μπελίζ μέχρι και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ήρθαν για τις ασκήσεις σε μία από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές βάσεις στην Κολομβία, την Fort Tolemaida. Ενώ κάθε χώρα έχει τις δικές της απειλές κατά της ασφάλειας, όλες οι ομάδες μοιράζονται την ανάγκη να ενισχυθούν και να καινοτομήσουν στις στρατιωτικές τους ικανότητες.
 
Σε αυτό το επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια Πολέμου», το VICE News ταξίδεψε μέχρι την Κολομβία για να παρακολουθήσει τα Fuerzas Comando, και να δει πώς αυτές οι χώρες εργάζονται μαζί για να βελτιώσουν την καταπολέμηση των απειλών εντός και εκτός των συνόρων τους.

 
http://www.vice.com/
 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η εθνική ομάδα της Ρωσίας βγήκε από τα ρούχα της!
  • H πρωταθλήτρια στο τριπλούν Νίκη Πανέττα στο iFitnessbook.com
  • Η ΔΟΕ διέγραψε το Ολυμπιακό μετάλλιο του Aρμστρονγκ
loading...

GIF ISO FINAL 1