Spetses mini Marathon 2013

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μετά την τεράστια επιτυχία του Spetses mini Marathon το 2012, με περισσότερες από 3000 συμμετοχές στα αθλήματα του τριημέρου, ο τρίτος «Spetses Mini Marathon», θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου 2013 στις Σπέτσες.
 

Το μαζικό αθλητικό event που έχει προσελκύσει ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς και κολυμβητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πραγματοποιείται για τρίτη φορά στις Σπέτσες.
 

Ο Αγώνας Δρόμου αποτελείται από δύο διαδρομές, των 25 χλμ. (Πλήρης Φυσιολατρικός Γύρος του Νησιού) και 5χλμ. (Fun Run Ιστορικός Γύρος της Πόλης).
 

Το Spetses mini Marathon εκτός από τις βασικές διαδρομές των 5 και 25 χλμ, περιλαμβάνει τον κολυμβητικό αγώνα "Διάπλους Σπετσών" αλλά και Παιδικό Αγώνα Δρόμου και Παιδικό Αγώνα Κολύμβησης όπως και παράλληλες εκδηλώσεις και αθλητικές δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους.



ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ έχουν προγραμματιστεί:
 

Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Κολυμβητικοί Αγώνες 2.500 και 5.000 μέτρωνΠαιδικός Αγώνας Δρόμου 1000 μ.  - ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΠαιδικός Κολυμβητικός Αγώνας 50 μέτρων – ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ


Κυριακή 13 Οκτωβρίου

Αγώνες Δρόμου 5 & 25 χλμ.


ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ – PARTY

"Σπετσιώτικα Κεράσματα" από τις γυναίκες των Σπετσών(Σάββατο 12 Οκτωβρίου) ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ"Free for all MELISSA Pasta Night"(Σάββατο 12 Οκτωβρίου) ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ



Περισσότερα και εγγραφες στην ιστοσελιδα του αγώνα
http://spetsesmarathon.com/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • To 4o Spetses Classic Yacht Race ανοίγει ξανά πανιά!
loading...