Erotic Art Festival 2016: Για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι γεγονός!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

-Erotic Art Festival 2016-
The Sex World Convention Tour
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΦΑΛΗΡΟΥ
ΤΑΕ ΚWON DO
15_16_17_18 Aπριλίου 2016

Mετά το επιτυχημένο "Εrotic Art Festival 2014" τον περασμένο Δεκέμβριο, το «Sex World Convention tour» επιστρέφει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do.

H διοργάνωση της έκθεσης έχει ως κινητήριο μοχλό τον ερωτισμό και τη σεξουαλική διάθεση σε όλες του τις διαστάσεις, μέσα από την σεξουαλική ενημέρωση, την τέχνη, εκθέματα και μπαζάρ ειδών γύρω από το σεξ, αλλά και μέσα από την ψυχαγωγία, τα shows και parties με καλεσμένα τα κορυφαία sex models ανά την υφήλιο.

Aκόμα πιο εντυπωσιακό, έτοιμο να ανεβάσει τη λίμπιντό μας στα ύψη μέσα από τις πολύπλευρες δράσεις του με γνώμονα την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Στην περυσινή έκθεση η προσέλευση του Αθηναϊκού κοινού ξεπέρασε τις 40.000, εκ των οποίων 18.000 ήταν γυναίκες, ενώ παράλληλα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάστηκε και από ζευγάρια που βρέθηκαν στο χώρο της, πάνω από 12.000 στον αριθμό.

 


"Εrotic Art Festival 2016" - The concept:
- Cult Cinema (new): Mία νέα ενότητα στο πλαίσιο της έκθεσης με προβολές ταινιών, από τις μεγάλες στιγμές του Eλληνικού και Ευρωπαϊκού αισθησιακού Cult κινηματογράφου έρχεται να μας απογειώσει μέσα από μία ιστορική αναδρομή.

- The Sex Art: Eικαστική έκθεση με έργα και φωτογραφίες καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για ακόμα μια φορά στο πλαίσιο του "Εrotic Art Festival". Άλλωστε η σεξουαλικότητα αποτελεί Νο1 πηγή έμπνευσης έργων τέχνης και εικαστικών δράσεων ανά τους αιώνες και δεν θα μπορούσε να λείπει…

- Sex Performing: Tα μεγαλύτερα erotic models παγκοσμίως έρχονται στην Ελλάδα έτοιμα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ καλύπτοντας κάθε απαιτητικό θεατή. Μέσα από τα πρωτοποριακά τους shows «ταράζουν» τα στερεότυπα και ανεβάζουν τον ερωτισμό του κοινού στα ύψη.

- BDSM area: Η απόλυτη σεξουαλική ηδονή από παιχνίδια κυριαρχίας και extreme καταστάσεις σε μία ζώνη αυστηρός ακατάλληλη. Η τέχνη του σεξ μέσα από μία άλλη «σκοτεινή» διάστασή της θα βάλει το κοινό σε μονοπάτια μη συμβατικά με τα κλασικά μοτίβα.

- The Homo Area (new): Αλλο ένα καινοτόμο stage έρχεται να κερδίσει τις εντυπώσεις στην φετινή διοργάνωση. Μία νέα ζώνη σεξουαλικής απελευθέρωσης στα πρότυπα των μεγαλύτερων sex clubs της Ολλανδίας.

- The Se(x)ibition: Η μεγαλύτερη έκθεση ερωτικών προϊόντων και υπηρεσιών που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας. Πάνω από 150 εκθέτες παρουσιάζουν τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίας στο χώρο του ερωτισμού. Ενα σέξι μπαζάρ ειδικά σχεδιασμένο προκειμένου να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

- Τhe Sex Education: Φέτος στο πλαίσιο της ενότητας Sex Education, θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με θέμα την σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών, ενώ για πρώτη φορά θα γίνει ανοικτή συζήτηση με θέμα «ΗΙV: Πρόληψη και αντιμετώπιση».

Προπώληση εισιτήριων: www.viva.gr

info: www.erotic-festival.com

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ