Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Ο Βρετανός πρωταθλητής στίβου που μεταμορφώθηκε σε κορυφαίο αθλητή του bodybuilding

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από τους πιο γρήγορους Βρετανούς στους πιο ογκώδεις αθλητές του bodybuilding «μεταμορφώθηκε» ο Andy Turner, ο οποίος υπήρξε ο 3ος πιο γρήγορος Βρετανός στα 110 μέτρα με εμπόδια και πλέον αποτελεί έναν θηριώδη bodybuilder που ετοιμάζεται για τον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα.

Το 2011 ο Τέρνερ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο της Ιαπωνίας, όντας πρωταθλητής Ευρώπης στα 110 με εμπόδια. Για όλους τους αθλητές έρχεται το τέλος της καριέρας, ο Τέρνερ όμως έδειξε ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τόσο εύκολα.

Ο αδελφός του είναι γυμναστής και ο Άγγλος πρωταθλητής του στίβου, αποφάσισε να ασχοληθεί με το body building. Η μεταμόρφωση του είναι εντυπωσιακή. Από το «στεγνό» κορμί του αθλητή στίβου σε έναν ογκώδη αθλητή, που θα διεκδικήσει το μερίδιο του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Για να το καταφέρει ο Άντι Τέρνερ άλλαξε τις διατροφικές του συνήθειες. Πλέον καταναλώνει 6000 θερμίδες την ημέρα και ξοδεύει 130 € την εβδομάδα (!) στον κρεοπώλη για την απαραίτητα ποσότητα κρέατος, που πρέπει να τρώει για να αποκτήσει όγκο.

Δεν είναι όμως όλα «ρόδινα» όπως παραδέχεται και ο ίδιος, κατά την διάρκεια της αλλαγής του: «πάντοτε ήμουν λεπτός όταν έτρεχα και δεν έβαζα μυς. Τώρα για να αλλάξω χρειάστηκε τεράστια θέληση. Είμαι συνέχεια πεινασμένος, συνέχεια κουρασμένος από την προπόνηση, ιδιαίτερα όταν πλησιάζουν οι αγώνες. Κάποια στιγμή θέλησα να τα παρατήσω, γιατί δεν σκεφτόμουν καθαρά και είχα μεγάλα οικογενειακά προβλήματα».

Ο Τέρνερ ήδη κέρδισε τον πρώτο του διαγωνισμό πέρυσι και στις 17 Απριλίου δοκιμάζει για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WWE στο Μαϊάμι.

Andy Turner

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Αλλάξτε τις κοινές πηγές πρωτεΐνης σας με οστρακοειδή
  • Πώς θα γίνεις σούπερ αθλητής στα χιόνια
  • Τα βαθιά καθίσματα ενεργοποιούν τους μύες
  • Φάκελος Κρεατίνη!
  • Οι 4 ασκήσεις που θα κάνουν τους δικέφαλους να... σκίσουν τα μανίκια
  • Ορισμός στόχων: Μια ρεαλιστική προσέγγιση για συνεχή κέρδη
loading...