Ο «χοντρός Τόνι» που έγινε fitness model (photos)

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σήμερα είναι πολλοί εκείνοι που ζηλεύουν το σώμα του Anthony Charles Oakley- αλλά αυτό δεν συνέβαινε πάντα. Στην παιδική και εφηβική του ηλικία είχε δεχθεί ανελέητη κοροϊδία επειδή ήταν παχουλός.

 

«Στα αθλήματα με επέλεγαν πάντα τελευταίο, στα κορίτσια δεν ήμουν δημοφιλής, συχνά με σχολίαζαν που ήμουν μόνος και δεν είχα κορίτσι. Με αποκαλούσαν ‘χοντρό Τόνι’ (Fat Tony)», λέει στη Mirror.

 

Για τους γονείς του ο Anthony ήταν βέβαια ένα αξιολάτρευτο στρογγυλό αγόρι που πόζαρε χαμογελαστό στις οικογενειακές διακοπές.

 

Στα 14 του όμως έγινε ο εύκολος στόχος των «bullies» του σχολείου του.

 

«Με έκαναν να νιώθω από την αρχή ως περιθωριακός, έπαιρνα τη μαμά μου τηλέφωνο και έκλαιγε επειδή είχα βαρεθεί να με κοροϊδεύουν», αφηγείται, ενώ στα 15 του το είχε ρίξει στο junk food κι αγωνιζόταν να μην χάσει εντελώς τον έλεγχο του βάρους του.

 

«Το μισούσα που καθόμουν και η κοιλιά μου προεξείχε, ήμουν παχύς και ο τέλειος στόχος των bullies. Σταμάτησα να πηγαίνω στο κολυμβητήριο γιατί κάποιος είπε πως μοιάζω με ελέφαντα», περιγράφει.

 

Αργότερα όμως ο Anthony πήρε τη ζωή του αλλιώς: έγινε επιτυχημένο fitness model και ετοιμάζεται να λάβει μέρος στον πρώτο του διαγωνισμό bodybuilding. Την μεγάλη κοιλιά που είχε παλιά έχουν αντικαταστήσει καλογυμνασμένοι κοιλιακοί, το βάρος του είναι σε υγιή επίπεδα και το ποσοστό λίπους στο σώμα του κυμαίνεται στο 10%.

 

«Ασκούμαι κάθε μέρα εκτός από τα Σαββατοκύριακα και τρώω κυρίως πρωτεΐνες με υδατάνθρακες και λίγα λίπη. Ωστόσο πάντα έχω μια μέρα που τρώω ό,τι θέλω, συνήθως πίτσα, μπέργκερ και τσίζκεϊκ. Ποτέ δεν τα χορταίνω. Κάνει καλό στο σώμα μου μια μέρα να αποκλίνω από τη δίαιτά μου, αυτό σοκάρει τον οργανισμό και αυξάνει τον μεταβολισμό μου», εξηγεί. «Την επόμενη μέρα επιστρέφω στη δίαιτά μου και το σώμα μου ανταποκρίνεται πολύ καλά. Έχω σταματήσει να βγαίνω και αν το κάνω, δεν πίνω».

 

Παρότι προπονείται για να γίνει Personal Trainer, δεν είναι εντελώς ευχαριστημένος με τα χαρακτηριστικά του. «Δεν νομίζω πως θα είμαι ποτέ ικανοποιημένος, είμαι ευλογημένος για ό,τι έχω αλλά δεν θα είμαι ποτέ χαρούμενος γι’ αυτό», λέει.

 

Η 17χρονη σύντροφός του, Daisy, λατρεύει, είναι μεγάλη θαυμάστρια του υπεργυμνασμένου σώματός του.

 

«Αν υπάρχει μια συμβουλή να δώσω είναι ποτέ να μην εγκαταλείπετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Να γράφετε τους στόχους σας και να διατηρείτε δυνατό το πνεύμα σας και θα επιτύχετε», καταλήγει.

ΠΡΙΝ

 

ΜΕΤΑ

kasdmafa4

kasdmafa5

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ