Διαβάστε τα μαχητικά νέα του iFitnessbook.com μέσα από τη SportDay!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Το iFitnessbook.com ενώνει, πλέον, τις δυνάμεις του με τη SportDay! Ο πρώτος σας προορισμός για το χώρο των μαχητικών αθλημάτων θα παρουσιάζει πλέον κάθε εβδομάδα σε μια σελίδα τη θεματολογία του στην κορυφαία αθλητική εφημερίδα της χώρας.

Στη σελίδα μας θα μπορείτε να διαβάζετε τα τελευταία νέα για όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, τις δηλώσεις και το προφίλ των πρωταγωνιστών, σύμφωνα με την εγκυρότητα του iFitnessbook.com, που έχει ως πρώτο του μέλημα να προάγει τον χώρο και να αναδείξει τους αθλητές που τιμούν τα ελληνικά χρώματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο, μάλιστα, της συνεργασίας μας με τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα στη χώρα μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον εκδότη-διευθυντή της SportDay Γιώργο Χελάκη, ο οποίος δείχνει έμπρακτα μέσα από αυτή την κίνηση ότι "αγκαλιάζει" την προσπάθεια μας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ (08.07.13) ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ "SPORTDAY" ΣΤΟ ΧΕΡΙ στη ΣΕΛΙΔΑ 37 τα φρέσκα μαχητικά νέα μας για αυτή την εβδομάδα. 

 

Και μην ξεχνάς το iFitnessbook.com νοιάζεται για τον χώρο τον μαχητικών αθλημάτων και για την αξιόλογη προσπάθεια των φορέων και των αθλητών.

 

ΥΓ: Kαι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα, είμαστε μόλις στην αρχή! Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζεται και μας δίνετε δύναμη να κάνουμε ακόμα πιο πολλά… γιατί το iFitnessbook.com νοιάζεται για σένα!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Το iFitnessbook.com σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!
  • Όλα τα αποτελέσματα από το 31ο IFBB Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018
  • Κυριάκος Γεωργίου: «Οι Έλληνες είναι αδέρφια μας, μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά»
  • Οι φωτογραφίες από το WABBA International Πρωτάθλημα 2018 by iFitnessbook.com!
  • Το Guest Posing της χρονιάς από την Κωνσταντίνα Κασκάνη στη σκηνή της WABBA! (video)
  • H WABBA World διοργανώνει το Πρωτάθλημα Πελοποννήσου 2018
loading...