Αυτός είναι ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου με ηλικία 145 ετών!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο Mbah Gotho από την Ινδονησία φέρεται να είναι, σύμφωνα με τα χαρτιά του, 145 χρονών!

Ένας άντρας από την Ινδονησία που υποστηρίζει πως είναι 145 ετών λέει πως είναι τόσο γέρος πια που είναι "έτοιμος να πεθάνει", ενώ πριν 20 χρόνια αγόρασε ακόμη και τον τάφο του.  

Σύμφωνα με έγγραφα επιβεβαιωμένα από τις ινδονησιακές αρχές, ο Mbah Gotho είναι 145 χρονών και γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1870.    Οι τοπικές αρχές επιβεβαιώνουν την γνησιότητα των εγγράφων του χωρίς ωστόσο να είναι απολύτως σίγουρες λόγω της παλαιότητας των αρχείων. Αν όμως όντως ισχύουν, τότε είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχει καταγραφεί ποτέ- ένας τίτλος που επισήμως ανήκει στην γαλλίδα Jeanne Calment που έζησε μέχρι την ηλικία των 122 ετών.

Ο Mbah Gotho είναι ο μοναδικός επιζήσας από τα υπόλοιπα 10 αδέρφια του όπως επίσης και από τις τέσσερις συζύγους που είχε στη ζωή του, η τελευταία εκ των οποίων πέθανε το 1988, ενώ έχουν πεθάνει και όλα του τα παιδιά. Σήμερα ζει με τα εγγόνια, τα δισέγγονα και τρισέγγονά του.

Orang Tertua dari Sragen

Το πιο συνταρακτικό όλων; Όπως αναφέρει ο εγγονός του, o Gotho ουσιαστικά φαίνεται ότι... δεν βλέπει την ώρα να εγκαταλείψει τα εγκόσμια, μιας και από το 1992 έχει αγοράσει για τον εαυτό του έναν τάφο πολύ κοντά κοντά σε εκείνους των παιδιών του -σύμφωνα με δηλώσεις του σε τοπικά Μέσα δε, ο ίδιος νιώθει ότι δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να ζει πια, μιας και «ουδείς από τα δέκα αδέλφια μου, τις τέσσερις γυναίκες μου ή τα παιδιά μου δεν είναι πλέον εν ζωή».

Όσο για το μυστικό της μακροζωίας του; Όπως το θέτει ο ίδιος «απλά και μόνο, η υπομονή»...

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πότε ο άνθρωπος φτάνει στο ζενίθ των δυνατοτήτων του
  • Μύθος ο υγιής παχύς άνθρωπος
  • 12 επιστημονικά δεδομένα για το πέος που ίσως δεν γνωρίζατε
  • Πόσο μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος;
  • Ανακαλύφθηκε νέο όργανο στο ανθρώπινο σώμα!
  • Αυτό είναι τo πιο στρεσογόνο γεγονός που βιώνει ένας άνθρωπος
loading...