mobadv

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του "χάλκινου" Γρηγόρη Καραγιάννη στο Arnold Amateur Classic Europe 2012

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Γρηγόρη καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο για την όλη την προσπάθειά σου, ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα και αυτή η επιτυχία να είναι απλά η αρχή!


- Ηταν ένα όνειρο ζωής οι συμμετοχή σου στο Αrnold; Και η κατάκτηση του μεταλλίου;
Πρωταρχικά ήταν ένας στόχος που είχα βάλει εδώ και 1 χρόνο και κατά επέκταση πρέπει τα όνειρα να γίνονται στόχοι και με την ανάλογη δουλειά να πραγματοποιούνται. Nαι νομίζω σε κάθε όνειρο υπάρχει μια όμορφη στιγμή χαράς απογείωσης αρκεί να είσαι στο βάθρο.

 


- Είχες άγχος για την όλοι συμμετοχή σου; Πως ένοιωσες κατά την άνοδό σου στη σκηνή;
Το μόνο άγχος μου ήταν να είμαι υγιείς κατά την προετοιμασία μου, και το άλλο να μην χάσω το αεροπλάνο για την Ισπανία χα χα χα :) H σκηνή είναι σκηνή όπου κι αν ανέβεις, πόσο μάλλον στο arnold classic.


- Το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό, ένοιωσες κάποια απειλεί από άλλους συναγωνιστές σου;
Πραγματικά το επίπεδο ήταν σε όλες τις κατηγορίες πολύ υψηλό, αλλά μόνο έτσι καταλαβαίνεις που βρίσκεσαι και που βαδίζεις, προσπαθώ να μην κοιτάω κανέναν αντίπαλο γιατί το μυαλό του ανθρώπου είναι επικίνδυνο.

 


- Αντιμετώπισες κάποιες δυσκολίες κατά την προετοιμασία σου;
Σε φυσιολογικά πλαίσια όπως όλοι ναι, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά!


- Ποιοί σε βοήθησαν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας σου, υπάρχουν άτομα πίσω από εσένα που στηρίζουν την όλοι την προσπάθειά σου;
Σίγουρα δεν είμαι μόνος μου, έχω αρκετούς που με στηρίξανε. Πρώτα οι οικογένεια μου, αλλά και οι οικογένεια της Perfect Nutrition και προσωπικά ο Λευτέρης Φιντικάκης, ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του σε αυτή προσπάθειά μου, επίσης ο φίλος μου και καθοδηγητής μου Τάσος Ζαχαρόπουλος αλλά και ο Γιώργος Μπουζιάνας με τις γνώσεις και τις εμπειρίες του και φυσικά με την παραχώρηση του γυμναστηρίου του οποιαδήποτε ώρα το χρειαζόμουν ο Σπύρος Μπουρνάζος.


- Μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης; Ποιοί οι στόχοι σου;
Προς το παρόν το γαλακτομπούρεκο που με περιμένει να φάω χα χα χα, όχι πλάκα κάνω, φυσικά και θα φάω, αλλά συνεχίζουμε δυνατά. Λίγο ξεκούραση για μερικές εβδομάδες (εννοείται με γυμναστήριο και προπόνηση) και στόχος είναι να δουλέψω και να ανέβω στα 85 κιλά για το επόμενο Αrnold!

 


- Συνάντησες άτομα που θαυμάζεις από το χώρο του ΒΒ στην Ισπανία; Ποιά είναι αυτά μίλησέ μας γι αυτή σου την εμπειρία;
Ναι πλέον το arnold classic είναι ένας μεγάλος αγώνας και βρίσκονται εκεί όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ΒΒ. Αξίζει ακόμα και για βόλτα να πάει κάποιος, αποκομίζει πολλές εμπειρίες πόσο μάλλον να αγωνίζεσαι.


- Υπήρξαν κάποια ευτράπελα κατά την παραμονή σου στην Ισπανία;
Δεν θα έλεγα ευτράπελα, όλα καλά και φυσιολογικά ήταν. Εντάξει πάντα θα υπάρχουν παράπονα και παρατηρήσεις αλλά οκ δεν στεκόμαστε σε αυτά.

 


- Εχεις ήδη κάποιες προτάσεις αν και όλα είναι πρόσφατα, μετά την μεγάλη σου επιτυχία;
Ναι κάτι υπάρχει αλλά σεμνά και ταπεινά, θα τα δούμε όλα στην τελική, όλα γίνονται για κάποιο σκοπό!


- Τι θα συμβούλευες τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο, πλέον μετά την όλοι προβολή της επιτυχίας σου, με τον τρόπο αυτό θα θελήσουν αρκετά παιδιά έχοντας εσένα ως πρότυπο να ασχοληθούν.
Επιμονή και υπομονή είναι το όπλο για όλα τα πράγματα στη ζωή. αλλά και ειδικά για το ΒΒ. Συνέπεια στην διατροφή σκληρή προπόνηση και επιμέλεια στον τρόπο ζωής. Βοbybuilding is lifestyle!

 

 

Πολυμέσα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

GIF ISO FINAL 1