mobadv

Ο Ηρακλής Κόζας εξομολογείται...

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Λόγω ονόματος και ηλικίας (24) θα μπορούσε να ανήκει στην κατηγορία των… φευγάτων, όμως είναι αρκετά συγκρατημένος, προσγειωμένος και προσιτός. 
Ο Ηρακλής Κόζας είναι… φευγάτος μόνο όταν ανεβαίνει στο αεροπλάνο για τις λαμπερές επαγγελματικές του υποχρεώσεις, στις υπόλοιπες εκφάνσεις της ζωής του, το 24χρονο μοντέλο διαχειρίζεται άψογα,  με σύνεση και χωρίς υπερβολή τα… χαλινάρια που έβαλε ο ίδιος στον εαυτό του. 
«Πηγαίνω τέσσερις με πέντε ημέρες την εβδομάδα στο γυμναστήριο, για περίπου μία ώρα», ομολογεί στο ifitnessbook.com προδίδοντας τη φιλοσοφία του. Είναι ισορροπιστής. Ακόμη και στο πρόγραμμα βάζει μέτρο γιατί ξέρει να φροντίζει εκτός από τη σωματική του υγεία και την ψυχική. 
«Είναι ποιοτικό το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθώ. Λόγω επαγγέλματος πρέπει να φροντίζω την καλή φυσική μου κατάσταση, αλλά το κάνω και για μένα. Το θέλω», εξηγεί. Αλλωστε, πριν περάσει στο μόντελινγκ ήταν αθλητής και το κορμί του έχει την υποδομή που του επιτρέπει ν’ αποφεύγει την υπερβολή. 
«Το σώμα μας χρειάζεται διαλείμματα και φροντίζω να υπάρχουν κι αυτά στο πρόγραμμά μου, ώστε να μην το καταπονώ. Δεν είμαι στρατιώτης, θέλω να μου δίνει χαρά ό,τι κάνω. Αυτό δεν θα ήταν καλό και για την ψυχική μου υγεία. Εχω μάθει πλέον τα μυστικά του κορμιού μου. Ξέρω τι χρειάζεται και τι πρέπει να κάνω, ώστε να διατηρώ σωστές τις αναλογίες μου. Αυτό είναι και το σημαντικότερο για ‘μένα, οι σωστές αναλογίες», πρόσθεσε και επεσήμανε:
«Ξέρω ότι λόγω της δουλειάς μου, ίσως να επιζητούν κάποιοι ένα λεπτεπίλεπτο σώμα. Όμως, αυτό δεν είναι υγιές και απέχει από το ανδρικό πρότυπο. Αυτό το λέω έχοντας πρώτο κριτή τον εαυτό μου κι ακολούθως το γυναικείο βλέμμα. Ο άνδρας πρέπει να έχει καλή σωματική διάπλαση, να είναι γεροδεμένος και να αναβλύζει υγεία». Μάλιστα, ερωτηθείς αν θα λάμβανε μέρος σε μία καμπάνια… κατά της ανορεξίας -σαν αυτές που έγιναν με αφορμή τα πολλά κρούσματα στο μόντελινγκ των γυναικών- απαντά καταφατικά: «Ναι, θα συμμετείχα. Ούτε για τις γυναίκες είναι καλό αυτό το πρότυπο».
Ο Ηρακλής, τιμά το μύθο που… φέρει το όνομά του όχι μόνο αθλούμενος, αλλά και προσέχοντας τη διάτροφή του, για να διατηρεί το γραμμωμένο του κορμί. 
«Πίνω σπάνια αλκόολ, αλλά δυστυχώς δεν αποφεύγω τους καφέδες… Ακολουθώ όμως ισορροπημένα γεύματα. Ωστόσο, δεν τρώω τα γεύματά μου σε σταθερές ώρες. Επίσης, μαγειρεύω… Προτιμώ κυρίως το φιλέτο κοτόπουλο και το συνδυάζω με ρύζι ή πατάτες φούρνου. Στα διαλείμματα του προγράμματός μου θα φάω μαύρο ψωμί. Επίσης, καταναλώνω αρκετά αντιοξειδωτικά λαχανικά». 
Ο Ηρακλής μέσα στους επόμενους δύο μήνες έχει βάλει επιλεκτικά στο πρόγραμμά του κάποιες δουλειές στην Ελλάδα και κατά τον Φεβρουάριο θα βγει εκτός συνόρων.
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Marti Pozzi: «Ήταν όνειρο η Elite Pro Card, μαγική η ελληνική σκηνή»
  • Διονύσης Γενιατάκης: «Το σιδερένιο άθλημα απαιτεί πολλές θυσίες αλλά πιστεύω αξίζουν όλες»
  • Γιάννης Μάγκος: «Δεν έχω μετανιώσει για το περιστατικό, μου έκανε καλό»
  • Μιχάλης Κεφαλιανός: «Αποδέχομαι τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα bodybuilder»
  • Γιάννης Θεράπος: «Ονειρευόμουν από μικρό παιδί αυτή τη μαγική στιγμή»
  • Abdelaziz Jellali: «Αγαπώ την σκληρή προπόνηση, είναι η ζωή μου»
loading...

GIF ISO FINAL 1