mobadv

Συνέντευξη: H Νατάσα Μπαρούτα πριν από το 1ο της αγώνα στη κατηγορία Bikini μιλάει στο iFitnessbook.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

1.Πόσο καιρό ασχολείσαι με τον αθλητισμό;

 Πάντα μου άρεσε η γυμναστική από μικρή είχα καταλάβει πως είναι αυτό που με εκφράζει. Από 10 χρονών με κέρδισε ο στίβος και πήρα μέρος σε αρκετούς αγώνες με αρκετές διακρίσεις.

Στη συνέχεια ασχολήθηκα με το χώρο των γυμναστηρίων και έτσι πήρα την απόφαση να ασχοληθώ επαγγελματικά γιατί είναι κάτι το οποίο με γέμιζε και με γεμίζει με ενθουσιασμό αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

 

 

 

2.Τι θυσίες απαιτεί η προσπάθειά να διατηρείς ένα τόσο καλοσχηματισμένο κορμί;

Οι θυσίες που χρειάζονται για να διατηρήσει κάποιος ένα καλογυμνασμένο σώμα είναι αρκετές θα έλεγα. Αρχικά, θα πρέπει να μάθει να τρώει υγιεινά και αυτό θα πρέπει να καταστεί τρόπος ζωής του. Στην συνέχεια, θα πρέπει να γυμνάζεται συστηματικά με εναλλαγές ασκήσεων για να μην επαναπαύεται το σώμα. Η άσκηση βοηθάει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, πράγμα που μας δίνει την δυνατότητα να πετύχουμε ένα καλοσχηματισμένο σώμα. Τέλος, είναι απαραίτητο να ενυδατώνουμε τον οργανισμό μας πίνοντας αρκετό νερό. Όλα τα παραπάνω, με έχουν βοηθήσει να διατηρώ ένα καλοσχηματισμένο κορμί. Δεν σας κρύβω βέβαια ότι όταν το σώμα μας, μας λέει να το ξεκουράσουμε, θα πρέπει να το ακούμε.....

Στιγμιοτυπό απο την διαφημιστική καμπάνια του Planet Fitness and more. 

 

3.Τι ήταν αυτό που στερήθηκες περισσότερο κατά τη προετοιμασία σου?

Κάθε άνθρωπος για να πετύχει αυτό που θέλει , πρέπει να θέτει στόχους. Έτσι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου αυτό που με δυσκόλεψε πιο πολύ ήταν η αποχή μου από τα γλυκά, πράγμα που ξεπερνούσα γιατί αποβλέπω στην επίτευξη του στόχου μου. Επίσης, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου έπρεπε ν ακολουθώ αυστηρό πρόγραμμα.

 

4.Θα σε δούμε για πρώτη φορά να αγωνίζεσαι στο Μr.Κρήτη. Πως αισθάνεσαι για αυτό?

 Όπως όλοι οι διαγωνιζόμενοι, έτσι κ εγώ έχω λίγο άγχος, αλλά θα προσπαθήσω για το καλύτερο και εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι θετικά.

 

5.Ποιοί είναι οι μελλοντικοί σου στόχοι?

Απώτερος μελλοντικός στόχος μου είναι να εξελίσσομαι σωματικά και πνευματικά για να μπορώ μεταδώσω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου πάνω στο κομμάτι τις δουλείας μου ως γυμνάστρια.

 

6.Και κάτι τελευταίο. Πώς θα χαρακτήριζες το bodybuilding? Και τι θα συμβούλευες μια γυναίκα αν ήθελε να ασχοληθεί με το χώρο αυτό.

Το bodybuilding  θα έλεγα ότι είναι μια διαδικασία και μια περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας χτίζεις το σώμα σου έχοντας ως γνώμονα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Την αρμονική ανάπτυξη μυϊκής μάζας, άριστη φυσική κατάσταση με όλες τις παραμέτρους που την απαρτίζουν (δύναμη, αντοχή, ευλυγισία κλπ).

Τώρα αν θα παρότρυνα τις γυναίκες να ασχοληθούν με αυτό? Αυτό εξαρτάται από τα θέλω και το πείσμα που έχει ο κάθε άνθρωπος. Αυτό που πιστεύω εγώ και θα το έλεγα και σε άλλες γυναίκες είναι ότι το κάνεις αποκλειστικά για να είσαι σε μια καλή φυσική κατάσταση, να έχεις θετική εικόνα του εαυτού σου και αυτοπεποίθηση.

 

7.Ποιοι είναι αυτοί που σε βοήθησαν και θα ήθελες να ευχαριστήσεις?

Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά και προπάντων τον προπονητή μου Τάσο Μισαηλίδη ο οποίος μου πρόσφερε απλόχερα τις γνώσεις του, τις συμβουλές, την στήριξη, με προπονούσε καθ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας μου με πραγματική θέληση και ένα μεγάλο " πιστεύω " στην επίτευξη αυτού του στόχου, το μαγαζί συμπληρωμάτων MUSCLE CLUB στη Νίκαια Πέτρου Ράλλη 157 καθώς και τον Mr. Most Muscular Δημήτριο Αβούρη 1ος Πανευρωπαικό Πρωταθλητή στο Natural που τυχαίνιε να είναι ξάδερφος μου και εμπνευστηκά από αυτόν. Eπίσης την Ελένη Ζαβιτσάνου για τις χρήσιμες συμβουλές και τη στήριξη της σε όλα τα επίπεδα. Στην συνέχεια,  το Γυμναστήριο μου Planet Fitness and more στο Περιστέρι όπου εκτός από χώρος εργασίας,  είναι και ο χώρος γυμναστικής μου. Τέλος, τους φίλους μου για την ψυχολογική στήριξή τους καθώς και την βοήθειά τους σε κάθε στάδιο. Κλείνοντας θέλω να σε ευχαριστήσω για την φιλοξενία το iFitnessbook.com.

 

MISAILIDIS NEW FITNESS BODYBUILDING

 

 

 

 

{module[340]}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Marti Pozzi: «Ήταν όνειρο η Elite Pro Card, μαγική η ελληνική σκηνή»
  • Διονύσης Γενιατάκης: «Το σιδερένιο άθλημα απαιτεί πολλές θυσίες αλλά πιστεύω αξίζουν όλες»
  • Γιάννης Μάγκος: «Δεν έχω μετανιώσει για το περιστατικό, μου έκανε καλό»
  • Μιχάλης Κεφαλιανός: «Αποδέχομαι τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα bodybuilder»
  • Γιάννης Θεράπος: «Ονειρευόμουν από μικρό παιδί αυτή τη μαγική στιγμή»
  • Abdelaziz Jellali: «Αγαπώ την σκληρή προπόνηση, είναι η ζωή μου»
loading...

GIF ISO FINAL 1