Χρήστος Κυριαζής: «Τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν το θες πολύ»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ήρθε για να μείνει. Πριν καλά καλά συμπληρώσει δυο χρόνια στη σωματική διάπλαση έχει κάνει τους ανθρώπους του χώρου να ψάχνονται για τον ψηλό και μυώδη τύπο από τα Καλύβια.

 

Πρόκειται για τον Χρήστο Κυριαζή που μέσα σε δυο χρόνια στο «σιδερένιο» άθλημα πήρε ισάριθμες πρωτιές. Μια στο πρόσφατο WabbaWorldHellas 2016 όπου αναδείχθηκε και Γενικός νικητής, αλλά και άλλη μια στο WabbaMr. Hellas 2014 βάζοντας γερά θεμέλια για μια δυνατή καριέρα.

 

Ο Overall Χρήστος Κυριαζής αποκλειστικά και μόνο στο iFitnessbook

 

Χρήστο, μίλησέ μας για σένα, πως έφτασες ως εδώ; Ποια η σχέση σου με τη γυμναστική;

«Έχω 16 χρόνια στον χώρο της γυμναστικής. Είχα ξεκινήσει από μικρός προπονήσεις με βάρη, ενώ σε κάποια φάση έκανα kickboxing για 3 χρόνια. Κάπως έτσι άρχισα να βλέπω σημαντική βελτίωση στο σώμα μου, πράγμα που άρχισα να απολαμβάνω. Έτσι, πριν το 2014 ήρθε και το bodybuilding που αγαπώ πολύ».

 

Πως έζησες από τη σκηνή το Wabba World Hellas 2016;

«Ήταν μια φοβερή διοργάνωση, με εξαιρετικό επίπεδο και πολλοί δυνατά comparisons. Χάρηκα για την τελική έκβασή του, ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω τον Γενικό τίτλο του νικητή».

 

DSC04326

 

Ποιοι είναι πλέον οι στόχοι σου; 

«Σε πρώτη φάση ο μεγάλος μου στόχος είναι, πρώτα ο Θεός, το Παγκόσμιο της Wabbaστην Ιταλία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχω μια καλή παρουσία. Από κει και πέρα σίγουρα κίνητρο αποτελεί για μένα μια πρώτη θέση στο Κύπελλο στη Κρήτη. Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά. Αυτό που είδατε στο Χίλτον δεν ήταν τίποτα, ήμουν περίπου στο 50% των δυνατοτήτων μου. Υπολογίζω ότι στη Κρήτη θα φτάσω το 80% και ελπίζω στη Βενετία να είμαι 100%. Σίγουρα έχετε να δείτε πολλά πράγματα ακόμη από μένα».

 

Τι είναι αυτό που μπορεί να ωθήσει έναν αθλητή σε παρόμοιες επιτυχίες;

«Ειλικρινά δεν υπάρχει συνταγή γι’ αυτό, τίποτα δεν είναι δύσκολο, αρκεί να το θέλεις πολύ. Σε ό,τι κι αν κάνει κάποιος θέλει δυνατή και συγκεντρωμένη προσπάθεια. Για μένα κάτι που μετράει πολύ είναι η θέληση».

 

Ποιοι θεωρείς ότι είναι οι τρεις κορυφαίοι Έλληνες bodybuilders;

«Κεφαλιανός, Σιδηρόπουλος, Μάγκος. Μάλιστα, με τον τελευταίο συναγωνιστήκαμε για τον Γενικό τίτλο στο Mr. Hellas το 2014 και ήταν μια φοβερή εμπειρία».

 

DSC04287

 

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το «όπλο» σου σε αυτή τη διαδρομή;

«Πιστεύω είναι ο σωματότυπός μου. Γενικά, έχω αρκετά καλό μεταβολισμό γεγονός που με βοηθάει πολύ τόσο στις προπονήσεις, όσο στις διατροφές μου».

 

Θα ήθελες να μας πεις ποιοι είναι αυτοί που σε στηρίζουν σε αυτό το ταξίδι;

«Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου Γιάννη Πολιουδάκη που με στηρίζει και είναι δίπλα μου σε όλη αυτή τη προσπάθεια. Σίγουρα όμως χωρίς την οικογένειά μου δεν θα είχα πετύχει τίποτα. Η γυναίκα μου με υποστηρίζει και δείχνει κατανόηση στις υποχρεώσεις του αθλήματος. Ξέρετε είμαι παντρεμένος, έχω ένα 6χρονο κοριτσάκι και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος. Φαντάζεστε πόσο δύσκολο είναι το έργο για μένα».

 

DSC04288

 

Ένα μήνυμα για όσους σε διαβάζουν τώρα...

«Για να προχωρήσετε σε ό,τι κάνετε πρέπει να κατεβάσετε το κεφάλι και να δουλέψετε πολύ γι’ αυτό που αγαπάτε χωρίς πολλά λόγια και εντυπώσεις. Σίγουρα όταν θέλετε κάτι πολύ, να είστε σίγουροι ότι θα το πετύχετε. Αυτό έκανα κι εγώ. Υπομονή, πείσμα, θέληση να έχετε».

 

O προπονητής του Γιάννης Πολιουδάκης δηλώνει για τον Χρήστο Κυριαζή:

«Νιώθω υπερήφανος για το Χρήστο γιατί μέσα σε δυο χρόνια μαζί, μετράμε μόνο πρώτες θέσεις. Πλέον, η συνέχεια και η πρόοδο μας επι σκηνής κι αφού βάλουμε κάποια κιλά θα μπούμε δυνατά, θεού θέλοντος, στη κατηγορία -100kg.

11261509 10203161491998461 8811424808804638464 n

Με τον προπονητή του Γιάννη Πολιουδάκη

 

Για να θυμηθείτε τη «μάχη» που έδωσε ο Χρήστος Κυριαζής στο Wabba World Hellas 2016 πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο...

Ο Χρήστος Κυριαζής τον Γενικό τίτλο στο WABBA World Hellas 2016

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ορισμός στόχων: Μια ρεαλιστική προσέγγιση για συνεχή κέρδη
  • Τα εκπληκτικά οφέλη από τα συμπληρώματα πρωτεΐνης
  • H Paola Antonini έχει ένα τεχνητό μέλος αλλά δεν το βάζει κάτω!
  • Supercarb Fast: Μια πρωτοποριακή και γρήγορη πηγή μοναδικών υδατανθράκων
  • F2 Whey Force: Η καθαρή και οικονομική πρωτεΐνη για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας σου!
  • Κάψε λίπος στο Speeding Bike by X-TREME Stores
loading...