mobadv

Ευαγγελία Κεραμίδα: «Είμαι μόνο στην αρχή, τα καλύτερα έρχονται»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Είναι εντυπωσιακή και αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στον χώρο της σωματικής διάπλασης. Η σέξι bikini athlete, Ευαγγελία Κεραμιδά, παραχώρησε συνέντευξη στο iFitnessbook και μίλησε για το άθλημα και την καριέρα της.

 

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια-μοντέλο που βρίσκεται στα πρώτα βήματα αποκαλύπτει τα μυστικά που την κρατούν τόσο γοητευτικά γραμμωμένη, δηλώνει ότι πέρασε μια αγχώδης διαδικασία στην αρχή, ενώ μοιράζεται μαζί μας τις πρώτες εμπειρίες και τα συναισθήματά της στο άθλημα.

 

1. Ευαγγελία, αρχικά πως είναι για ένα νέο κορίτσι να ασχοληθεί με το bodybuilding;

«Κοιτάξτε δεν ασχολούμαι συγκεκριμένα με το bodybuilding. Είμαι στην κατηγορία bikini model. Μια κατηγορία που αναδεικνύει την θηλυκότητα και την ομορφιά κι αυτό με κάνει να νιώθω πολύ ωραία».

 

2. Θεωρείς ότι το ανδροκρατούμενο bodybuilding μπορεί να αποδεχθεί περισσότερες γυναίκες;

«Για το bodybuilding δεν γνωρίζω να σας απαντήσω, πάντως για την κατηγορία μου είναι σίγουρο και δεν είναι τυχαίο που όλο και περισσότερες κοπέλες λαμβάνουν μέρος, αφού αυτή η κατηγορία απαιτεί κυρίως συμμετρία σώματος, θηλυκότητα και ομορφιά».

 

 

 

3. Γιατί δεν αγωνίστηκες στους αγώνες WABBA International World 2015 στη Τενερίφη;

«Δεν μου έγινε επίσημη πρόταση από κανέναν, οπότε δεν σκόπευα να αγωνιστώ με δικά μου έξοδα».

 

4. Ταξίδεψες όμως στη Τενερίφη. Πως ήταν η πρώτη εμπειρία σου εκεί, δίπλα σε μεγάλα ονόματα και σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση;

«Ομολογώ ότι ήταν πάρα πολύ ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία, διότι μου αρέσει ο ανταγωνισμός και δεν θα είχε την ίδια αξία για μένα αν δεν υπήρχε ο ανταγωνισμός που πρέπει».

 

5. Είχες μια καταπληκτική αρχή στην καριέρα σου! Τι ευελπιστείς για το μέλλον;

«Αυτό ήταν μόνο η αρχή, τα καλύτερα έρχονται. Έχω πολλά σχέδια τόσο σε πανελλήνιο, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Θα μου επιστρέψετε να μιλήσω με πράξεις στο μέλλον και να μη περιοριστώ σε λόγια και υποσχέσεις».

 

 

6. Περιέγραψέ μας τις πρώτες σου παραστάσεις από τον χώρο του «σιδερένιου» αθλήματος...

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, το οποίο με κέρδισε και μου ταίριαξε από την πρώτη στιγμή. Βεβαίως και υπήρχε λίγο άγχος και ένταση στις πρώτες εμφανίσεις, αλλά τώρα δεν υπάρχει, το έχω ξεπεράσει. Είναι πλέον κάτι διασκεδαστικό για μένα».

 

7. Ποιο είναι το πρότυπό σου σε Ελλάδα ή εξωτερικό;

«Το πρότυπό μου είναι η, επί 3 φορές νικήτρια στην κατηγορία Bikini στο Mr Olympia, Ashley Kaltwasser».

 

 

 

8. Αποκάλυψέ μας ορισμένα προπονητικά ή διατροφικά μυστικά σου...

«Πάντα δουλεύω με ένταση, είτε βρίσκομαι σε αγωνιστική περίοδο, είτε όχι. Αν μπορεί να θεωρηθεί μυστικό, είναι ο τρόπος που έχω επιλέξει να δουλεύω με τον προπονητή μου, δηλαδή προπόνηση υψηλής εντασης. Όσον αφορά την διατροφή, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα μυστικά που ισχύουν γενικά, διότι είναι προσαρμοσμένη βάσει των δικών μου απαιτήσεων.

 

9. Ποιοι βρίσκονται πίσω από την σκληρή δουλειά σου και τα επιτεύγματά σου;

«Μέχρι στιγμής, ότι έχω καταφέρει το οφείλω στον προπονητή μου, Γιάννη Αλιμπερτη, που ήταν και εξακολουθεί να είναι το άτομο που με παρότρυνε να ασχοληθώ αρχικά με τον χώρο του «σιδερένιου» αθλήματος και γι’ αυτό ακολουθώ πιστά τις συμβουλές του όσον αφορά την προετοιμασία μου».

 

 

 

Το iFitnessbook ευχαριστεί την Ευαγγελία Κεραμίδα για την παραχώρηση της συνέντευξης και εύχεται μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της σωματικής διάπλασης.

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

GIF ISO FINAL 1