mobadv

Supercarb Fast, μια πρωτοποριακή και εξαιρετικά γρήγορη πηγή μοναδικών υδατανθράκων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το Supercarb Fast της Full Force Nutrition είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την αναπλήρωση μεγάλου ποσού των υδατανθράκων και ενέργειας, με τον πιο γρήγορο δυνατό τρόπο!

Τόσο η εντατική προπόνηση με βάρη όσο και η προπόνηση αντοχής μπορούν να μειώσουν τα ενεργειακά αποθέματα του σώματος. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι ευεργετικό η γρήγορη ανασύσταση όλων τα χαμένων υποστρωμάτων ζωτικής σημασίας.

Το Supercarb Fast περιέχει 4 διαφορετικούς τύπους υδατανθράκων: Κηρώδες Άμυλο Αραβοσίτου, Μαλτοδεξτρίνη, Δεξτρόζη και Φρουκτόζη. Το Κηρώδες Άμυλο Αραβοσίτου (Waxy Maize Starch) αποτελείται κυρίως από πολύ υψηλού μοριακού βάρους, διακλαδισμένης αλυσίδας αμυλοπηκτίνη. Το μοριακό βάρος της Μαλτοδεξτρίνης είναι περίπου 1.000-10.000, ενώ η Δεξτρόζη και Φρουκτόζη είναι περίπου 180 κάθε μία! Αυτή η άμεση αλυσίδα, υψηλού ισοδύναμου δεξτρόζης & μαλτοδεξτρίνης έχει υψηλό γλυκαιμικό δείκτη.

Αγοράστε το Supercarb Fast στην καλύτερη τιμή της αγοράς πατώντας εδώ!

fullforce supercarb fast

Η σύγχρονη επιστήμη διατροφής αναζητά τον βέλτιστο συγχρονισμό και την καλύτερη επιλογή των θρεπτικών ουσιών. Η ποσότητα και η ποιότητα των υδατανθράκων είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς προκειμένου να επιτύχουμε γρήγορα αποτελέσματα!

Μαζί με τους γρήγορης αφομοίωσης υδατάνθρακες την ώρα της προπόνησης σας είναι χρήσιμο να αναπληρώσετε το γλυκογόνο (ενέργεια που χρησιμοποιείται με τη μορφή των υδατανθράκων) και να τροφοδοτήσετε και άλλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά στα μυϊκά κύτταρα (αμινοξέα, κρεατίνη, κλπ.) μεταφέροντας γλυκόζη γρήγορα στο αίμα μέσω της πεπτικής σας οδού και ενισχύοντας τα επίπεδα της ινσουλίνης.

Το Supercarb Fast είναι μια πρωτοποριακή, εξαιρετικά γρήγορη πηγή μοναδικών υδατανθράκων. Όταν λαμβάνετε μεγάλες ποσότητες υδατανθράκων σε υγρή μορφή, η ταχύτητα της πέψης και η αξιοποίηση τους, είναι ένα πολύπλοκο σενάριο επειδή οι μεταφορείς μπορούν να κορεστούν και η δυναμική των ρευστών μπορεί να μεταβληθεί, δημιουργώντας πιο αργή αξιοποίηση και φούσκωμα, μια κακή αίσθηση στο στομάχι.

Με τη δημιουργία του Supercarb Fast με μια μοναδική φόρμουλα τεσσάρων υδατανθράκων διαφορετικών τύπων, ο κορεσμός συγκεκριμένων μεταφορέων μπορεί να αποφευχθεί και να επιτευχθεί εύκολη πέψη!

Ο ρυθμός της σύνθεσης του γλυκογόνου μετά την προπόνηση/άσκηση είναι σημαντικός για τους αθλητές κατά τη διάρκεια των προπονήσεων με επαναλαμβανόμενες περιόδους έντονων ή μικρότερων της μέγιστης προπονήσεων, καθώς και κατά τη διάρκεια αγώνων, ιδίως όταν πραγματοποιούνται διάφοροι περίοδοι έντονης προπόνησης/άσκησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Full Force Supercarb Fast Facts 1

Οδηγίες Χρήσης

Δεδομένου ότι το προϊόν είναι στην κατηγορία προϊόντων μακροθρεπτικών συστατικών - υδατάνθρακες – η χρήση σας εξαρτάται απόλυτα από τις ατομικές σας ανάγκες. Συνήθως αναμειγνύεται μία δόση (50 γραμμαρίων σκόνης) με 500 ml νερό, πρωτεΐνη ή χυμό φρούτων κλπ, και πιείτε πριν, κατά τη διάρκεια ή/και αμέσως μετά την προπόνησή σας.

Πληροφορίες Αλλεργιών: Παρασκευάζεται σε εγκαταστάσεις που επεξεργάζεται γάλα, αυγό, γλουτένη, σόγια, φιστίκια, καρύδια, ψάρια και συστατικά οστρακοειδών.

Προειδοποιήσεις: ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση! Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν σε συνδυασμό με τρόφιμα ως μέρος μιας υγιεινής & ισορροπημένης διατροφής, όχι ως υποκατάστατο για κάτι τέτοιο.

FF c

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Διατροφή με υδατάνθρακες: Έτσι χάνουν λίπος οι bodybuilders
  • F2 Whey Force: Η καθαρή και οικονομική πρωτεΐνη για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας σου!
  • Κάψε λίπος στο Speeding Bike by X-TREME Stores
  • Τα υδατανθρακούχα τρόφιμα που βοηθούν στη δίαιτά σας
  • Το τεστ με το κράκερ που θα σε κάνει να μάθεις αν οι υδατάνθρακες σε παχαίνουν
  • Η προσφορά της Full Force που θα σε «τσιτώσει» για την παραλία!
loading...

GIF ISO FINAL 1