Τιμή γνωριμίας με -20% σε όλα τα προϊόντα της PF Nutrition από το Activebody.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το Αctivebody.gr είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για την PF Nutrition!

H PF Nutrition είναι μια πολωνική εταιρεία που ιδρύθηκε από την μητρική εταιρεία Poland Food, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κατασκευαστές του γάλακτος σε σκόνη στην Ευρώπη και συστήνεται στην ελληνική αγορά μέσω του Activebody.gr!

Έτσι, το Νο1 διαδικτυακό κατάστημα για αγορές συμπληρωμάτων διατροφής κάνει μια μεγάλη έκπτωση με -20% προκειμένου οι πελάτες του να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα της PF Nutrition.

Αν είσαι ένας ανταγωνιστικός και πειθαρχημένος αθλητής και θέλεις να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα, τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις τα ασφαλή και αποτελεσματικά συμπληρώματα της πολωνικής εταιρείας που φημίζεται για την πρωτεΐνη όρου γάλακτος και άλλα προϊόντα που θα σας προμηθεύσει ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα το Activebody.gr!

Το Activebody.gr, κορυφαίο κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής, μετά την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της MyProtein συνεχίζει βάζοντας ψηλά τον πήχη και φέρνει στην Ελλάδα τα συμπληρώματα της PF NUTRITION. Εξασφαλίστε τις καλύτερες προσφορές της αγοράς και εξυπηρετηθείτε από το έμπειρο προσωπικό και τον υπεύθυνο Χάρη Χριστοφοράτο στο κατάστημα (Αλέκου Παναγούλη 121 Ν. Ηράκλειο Αττικής) ή στα τηλέφωνα 210-2774454, 210-8210276.

Βρείτε όλα τα προϊόντα της PF NUTRITION πατώντας εδώ.

2 300X250 PF

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρε το Scitec Crea-Bomb για έκρηξη ενέργειας στην προπόνησή σου!
  • Μια προσφορά αύξησης όγκου, δύναμης, μυϊκής μάζας για να ξεπεράσεις τα όρια σου!
  • Super Πασχαλινή Προσφορά από το Muscleclub!
  • CBDoilshop: Ένα νέο κατάστημα με προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης ανοίγει τις πύλες του στη Κυψέλη
  • Ασυναγώνιστες οι χειμερινές εκπτώσεις του Activebody.gr!
  • Μια μοναδική προσφορά με συμπληρώματα της Full Force για μυϊκή ανάπτυξη και δύναμη!
loading...