Πάρτε αμινοξέα BCAA και Βιταμίνη B6 για αύξηση όγκου των μυών και μυϊκή δύναμη!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το BCAA+B6 της Full Force Nutrition είναι μία ομάδα των λεγόμενων απαραίτητων αμινοξέων που αποτελείται από την Λευκίνη, Ισολευκίνη και Βαλίνη με επιπλέον βιταμίνη Β6.

Η Διακλαδισμένη Αλυσίδα Αμινοξέων BCAA αποτελεί μια σημαντική ομάδα βασικών αμινοξέων που αποτελείται από την Λευκίνη, την Ισολευκίνη και την Βαλίνη. Τα BCAA είναι μεταξύ των εννέα απαραίτητων αμινοξέων για τον άνθρωπο, επειδή το σώμα μας δεν μπορεί να τα συνθέσει. Μοναδική πηγή τους είναι η καθημερινή διατροφή μας ή τα συμπληρώματα τροφίμων. Από την άλλη πλευρά, αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό ποσοστό από τα απαραίτητα αμινοξέα στις μυϊκές πρωτείνες.

Η βιταμίνη Β6 περιλαμβάνεται στην φόρμουλά μας. Αυτή η βιταμίνη συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό της αποδιδόμενης ενέργειας και στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Η βιταμίνη Β6 παίζει σημαντικό ρόλο στον φυσιολογικό μεταβολισμό της πρωτεΐνης και του γλυκογόνου και στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ο συνδυασμός BCAA+Β6 είναι το επόμενο προϊόν που θα πρέπει να λάβετε μετά τα βέλτιστα ποσά των άθικτων πρωτεϊνών, επειδή τα BCAA είναι ιδιαίτερα σημαντικά για επιδράσεις αναβολισμού και αντι-καταβολικές επιδράσεις, ακραία αύξηση των μυών μέσω της μέγιστης ενίσχυσης της πρωτεϊνοσύνθεσης και τη βελτίωση της αποκατάστασης.

Εάν πάρετε το BCAA+Β6 πριν ή και μετά την προπόνηση και μεταξύ των γευμάτων, θα μπορέσετε να έχετε εξαιρετική αύξηση όγκου των μυών και μυϊκή δύναμη!

Αγοράστε το συγκεκριμένο προϊόν με 150 ταμπλέτες πατώντας εδώ ή με 350 ταμπλέτες πατώντας εδώ!

Full Force Bcaa B6 150 350x350

Διατροφικές Πληροφορίες

Full Force Bcaa B6 Facts

Συστατικά

L-λευκίνη, (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, κολλοειδές διοξείδιο του πυριτίου), L-ισολευκίνη, L-βαλίνη, αντιθρομβωτικές (τάλκης, στεατικό μαγνήσιο), Υδροχλωρική Πυριδοξίνη

Οδηγίες Χρήσεως

Πάρτε 1 μερίδα την ημέρα (5 ταμπλέτες) πριν την προπόνηση ή πριν πάτε για ύπνο.

Προσοχή!

- Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
- Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.
- Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
- Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

FF c

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Φτιάξε σώμα από ατσάλι!
  • Oι 5 ορμόνες που εξουσιάζουν το σώμα σου!
  • Γιατί το καρπούζι είναι η τροφή για κορυφαία μυϊκή αντοχή
  • Οι μύες που γυμνάζονται στο κολύμπι (video)
  • Οι ισομετρικές ασκήσεις φέρνουν θηριώδη δύναμη και γραμμωμένο σώμα
  • Πώς θα φτιάξεις σώμα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!
loading...