Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Πάρε απίστευτη ενέργεια πριν την προπόνηση με το MusclePharm Assault!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ένα συμπλήρωμα διατροφής που θα σου δώσει κάτι περισσότερο από ενέργεια και μια πλήρης αθλητική απόδοση πριν από την προπόνηση.

Μια φοβερή προσφορά τρέχει το Muscleclub.gr που διαθέτει το MusclePharm Assault σε μια άκρως ελκυστική τιμή για τους πελάτες του. Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα που αποτελεί πρότυπο σε προ-προπόνηση για τους αθλητές που επιθυμούν να επιτύχουν αποτελέσματα αιχμής. 

Μάλιστα, έχουν γίνει αρκετές πανεπιστημιακές μελέτες και σχεδιασμοί ώστε να καλυφθεί ο σύγχρονος αθλητής με το MusclePharm Assault που διαθέτει κρεατίνη και Βήτα-Αλανίνη-2 αποδεδειγμένα και τεκμηριωμένα συστατικά που ενισχύουν την απόδοση για άλυπης μάζας σώματος, τη δύναμη, ισχύ και βελτιωμένο χρόνο αποκατάστασης.

Για βέλτιστα επίπεδα ενέργειας, το MusclePharm Assault περιέχει σταδιακό χρόνο απελευθέρωσης υδατάνθρακα, καθώς και το νέο και καινοτόμο συστατικό TeaCrine®, το οποίο παρέχει μακράς διαρκείας, μη-συνηθισμένης ενέργεια που σχηματίζει μια αυξημένη, τόνωση στην αίσθηση της εστίασης.

braar yccaa0rjl

Έτσι, με αυτά τα εξαιρετικά δημιουργήθηκε η πιο αποτελεσματική φόρμουλα προ-προπόνησης που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Οπότε τώρα μέσω του Muscleclub.gr έχετε μια τεράστια ευκαιρία να αποκτήστε μεγαλύτερη δύναμη, μεγαλύτερη ταχύτητα, περισσότερη μυϊκή μάζα και τη βελτίωση της αντοχής!

ΓΕΥΣΕΙΣ

Φρουτ παντς / Φράουλα

Μερίδα: 11.5 g (1 scoop)

Μερίδες ανά Συσκευασία: 30

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

musc


* Οι εκατοστιαίες ημερήσιες τιμές βασίζονται σε δίαιτα 2.000 θερμίδων. † Ημερήσια Αξία δεν έχει καθοριστεί.

Αλλα συστατικά: Κιτρικό οξύ, μηλικό οξύ, φυσικό και τεχνητό άρωμα, πυριτικό ασβέστιο, διοξείδιο του πυριτίου, Σουκραλόζη, Ακεσουλφάμη κάλιο, χυμών φρούτων και λαχανικών (χρώματα).

Αλλεργιογόνων πληροφορίες: Αυτό το προϊόν παράγεται σε εγκατάσταση που μπορεί να επεξεργαστεί τα συστατικά που περιέχουν γάλα, αυγό, σόγια, οστρακοειδή, ψάρια, σιτάρι και ξηρούς καρπούς.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Αναμείξτε μια μερίδα (1 μεζούρα) του Assault σε περίπου 230ml κρύο νερό και πιείτε το 20-30 λεπτά πριν την προπόνηση.
Μην υπερβαίνετε μια μερίδα την ημέρα.

Προλάβετε την προσφορά ηλεκτρονικά πατώντας εδώ ή επισκεπτείτε το κατάστημα Muscle Club στη Νίκαια (Πέτρου Ράλλη 159)

musclenew

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πως θα αυξήσεις με φυσικό τρόπο την φλεβικότητα!
  • Από τι κινδυνεύει ένας καπνιστής που γυμνάζεται;
  • Oι 5 ορμόνες που εξουσιάζουν το σώμα σου!
  • Χτίστε μπράτσα στα σοβαρά με το σύστημα έκρηξης-αντοχής
  • Πώς να συνδυάσεις γυμναστική με νηστεία
  • Τι πρέπει να προσέξετε όταν κάνετε προπόνηση στο κρύο
loading...