mobadv

Οι συμβουλές του X-TREME STORES Athlete Μάκη Μαραγκού για την κορυφή!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πολύ θεωρούν ότι κάποια πράγματα είναι μυστικά, πρέπει όμως να καταλάβουν ότι τίποτα δεν είναι μυστικό πάρα μόνο μεθοδικότητα και οργάνωση!

 

Όταν ξεκινάς μια προετοιμασία πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε προσπαθήσει να σε βγάλει εκτός στόχου...

 

Πολύ θεωρούν ότι κάποια πράγματα είναι μυστικά, πρέπει ώμος να καταλάβουν ότι τίποτα δεν είναι μυστικό είναι μόνο σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα, οργάνωση και μια σειρά πραγμάτων που πρέπει να συντονίζεις από την προπόνηση μέχρι τα συμπληρώματα που χρησιμοποιείς. Εάν προσέξατε κανείς δεν μιλά εύκολα για την προετοιμασία του και για τα συμπληρώματα, μιλάνε για όλα τα άλλα εκτός από αυτό…

 

Ο χώρος του σιδερένιου αθλήματος δεν έχει να κάνει μόνο με φαγητό και προπόνηση όπως νομίζουν οι περισσότεροι, έχει να κάνει και με άλλους παράγοντες όπως είναι το κομμάτι των συμπληρωμάτων που είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην προετοιμασία ενός αθλητή...

 

8 σημαντικά συμπληρώματα που πρέπει κάποιος να χρησιμοποιεί κατά την διάρκεια μιας προετοιμασίας είναι:

 

1. Πρωτεΐνη WHEY ISOLATEβοηθάει να αναπτύξεις γρήγορα σφιχτούς και καλοσχηματισμένους μυς, ενώ παράλληλα αυξάνει την ικανότητα σου για αποθεραπεία μετά από μια σκληρή και εντατική προπόνηση. Οι τελευταίες έρευνες έχουν επίσης δείξει ότι η σωστή ποσότητα whey πρωτεΐνης βοηθάει την αύξηση του αυξητικού παράγοντα IGF-1, ο οποίος καθιστά το σώμα ικανό να κάψει λίπος και να αυξήσει την καθαρή μυϊκή του μάζα ταυτόχρονα.

2. L-GLUTAMINE: είναι το βασικότερο αμινοξύ για την αύξηση της μυϊκής μάζας και την αποθεραπεία. Επίσης παίζει ζωτικής σημασίας ρόλο στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και του μεταβολισμού ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

 

 

3. AMINO (PEPTOPRO) προχωνευμένης υδρολυμένης πρωτεΐνης αφορά στη μυϊκή ανάπτυξη ώστε να αποτρέψουμε τον μυϊκό καταβολισμό κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Είναι ιδανικό για περιπτώσεις που γυμναζόμαστε σκληρά ή και ακολουθούμε μια χαμηλών θερμίδων διατροφή. Προσφέρει μυϊκή ανάπτυξη και αντικαταβολική προστασία.

4. MULTIVITAMINE: Η γυμναστική, όταν γίνεται σωστά, είναι κουραστική και αναγκάσει το σώμα να διασπάσει πολλά από τα στοιχεία του προκειμένου να αντλήσει την απαραίτητη ενέργεια. Υπάρχει λοιπόν άμεση ανάγκη για ένα συμπλήρωμα διατροφής που θα καλύπτει με επάρκεια όλες τις χαμένες βιταμίνες. Από την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος έως τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων και από την καλή υγεία των οστών μέχρι την υγεία του δέρματος και του προσώπου.

 

5. ECDYSTERONE: http://www.xtr.gr/el/compress-ecdysterone-60-caps-nutrend.html

Βοηθάει στην αύξηση και το μέγεθος της μάζας βελτιώνει της αντοχές χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια

Το 1998, Ρώσοι επιστήμονες δίνουν  την αποτελεσματικότητα των ecdysterone σε συνδυασμό με τη λειτουργία με αυξημένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Τα αποτελέσματα ήταν 20-22% αύξηση της άπαχης μυϊκής μάζας και απώλεια λίπους έως 15%  στο σιδερένιο άθλημα θεωρείται πλέον το πρωινό τον bodybuilder.

 

6. AAKG: Η Αργινίνη είναι ένα πολύ σημαντικό αμινοξύ του ανθρώπινου σώματος που συμβάλλει στη παραγωγή νιτρικού οξειδίου, το οποίο και λαμβάνει μέρος στην φλεβικότητα (διαστολή των αρτηριών), πράγμα που σημαίνει καλύτερη κυκλοφορία αίματος και ταυτόχρονη μεταφορά μεγαλύτερης ποσότητας οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στους μύες.

 

7. ZMAΈρευνες που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει ότι ο συνδυασμός αυτών των τριών συστατικών σε συγκεκριμένες αναλογίες και ποσότητες και η λήψη τους πριν τον ύπνο, συμβάλλει στην απελευθέρωση των ειδικών ορμονών (τεστοστερόνη και αυξητική ορμόνη), οι οποίες συμβάλλουν στην μυϊκή ανάπτυξη, αποθεραπεία και μείωση του σωματικού λίπους. Αυτό που βιώνει ο αθλητής με την λήψη του ΖΜΑ είναι ένας πιο ποιοτικός, βαθύς και ξεκούραστος ύπνος.

 

8. TRIBULUS Terrestris: βοηθάει στην φυσική παραγωγή της ενδογενούς τεστοστερόνης στην  αύξηση της μυϊκής μάζας, την αύξηση της δύναμης και ενέργειας ενώ παράλληλα βελτιώνει την φυσική και πνευματική αποθεραπεία.

13689312 1336728376341342 1091145147 n 

Καθημερινά με ρωτάνε συναθλητές μου εάν πρέπει να λαμβάνουν όλο τον χρόνο συμπληρώματα  η μόνο στην περίοδο της προετοιμασίας  τους η απάντηση  είναι μία.. όπως τρως τα γεύματα σου κάθε μέρα και όχι μόνο της μέρες που κάνεις προπόνηση το ίδιο είναι και η συστηματική λήψη όλον τον βασικών συμπληρωμάτων μέσα στο διατροφικό σου πλάνο.

 

Ένας παράγοντας για να επιλέγεις το καλύτερο για εσένα καλό θα είναι να κοιτάς την ποιότητα,  την χώρα προέλευσης ,αυτήν την στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής πρώτων υλών σε πρωτεΐνη είναι στην Ιρλανδία με απέραντα λιβάδια όπου τα ζώα τρέφονται μόνο με χορτάρι.. ελέγξτε τα  πρότυπα πιστοποιήσεις στα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή Αμινοξέων όπως πχ  η NUTREND εάν δείτε στην αναγραφόμενη συσκευασία των υγρών αμινοξέων της αναφέρει την διαδικασία που έχει περάσει με το PEPTOPROη στην κρετίνοι η πιστοποίηση για το εργοστάσιο παραγωγής που προμηθεύονται υλικά το αναφέρουν Creapure κορυφαία υλικά σε όλον τον πλανήτη κτλ.

 

- Η καλή υγεία του οργανισμού εξαρτάται από την επάρκεια όλων των απαιτούμενων συστατικών. Συνεπώς, τα συμπληρώματα διατροφής δρουν επικουρικά «γεμίζοντας» τα διατροφικά κενά που οφείλονται στον σύγχρονο τρόπο ζωής ενός ασκούμενου , Επίσης, τα συμπληρώματα διατροφής συμβάλλουν στην ενίσχυση της λειτουργικότητας του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

Αρκετοί άνθρωποι μοιράζονται την ίδια αίσθηση. Όμως, το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι συχνά έχουν κάνει μια πρόχειρη επιλογή συμπληρώματος. Για να επωφεληθεί κάποιος από τα πλεονεκτήματα των συμπληρωμάτων διατροφής πρέπει να επιλέξει το κατάλληλο συμπλήρωμα βάσει των εξατομικευμένων αναγκών του. Η επιλογή αυτή δεν είναι εύκολη και μπορεί να απαιτεί τη συμβουλή κάποιου ειδικού.

13689864 1336728343008012 317477820 n

Τι πρέπει να προσέξει ο αθλούμενος;

Σύμφωνα με διάφορα ερευνητικά δεδομένα έχουν καθοριστεί οι ποσότητες των βιταμινών, των πρωτεϊνών και των ειδικών συμπληρωμάτων (zmatribulusecdy, κτλ.) που πρέπει να προσλαμβάνει κάποιος σε ημερήσια βάση με βάσει τους στόχους και  της ανάγκες τον μυϊκών αντιστάσεων. Επίσης, έχουν καθοριστεί τα ανώτερα επίπεδα, για κάθε συστατικό, που μπορεί να προσλάβει χωρίς να υπάρχει κίνδυνος εμφάνισης αρνητικών (τοξικών) αποτελεσμάτων.

 

Για αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό να διαβάζετε προσεκτικά την περιεκτικότητα σε συστατικά κάθε συμπληρώματος και τη σχέση της ως προς τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τέλος, φροντίζετε για τη σωστή αποθήκευση των συμπληρωμάτων σε έναν χώρο ξηρό και σχετικά ψυχρό.

 

<<Και εγώ σε κάθε προετοιμασία μου ετοιμάζω τα πλάνα από πολύ νωρίτερα μελετώντας ξανά και ξανά την κάθε λεπτομέρεια  για το πώς πρέπει να είναι λεπτομερώς το κάθε συμπλήρωμα στην ώρα του… εξάλλου η λεπτομέρεια θα κάνει την διαφορά>> 

13664389 1336728506341329 923503037 n

*Ευχαριστώ πολύ τοiFitnessbook.com και τον πολύ καλό μου φίλο Χάρη Χριστοφοράτο για την συνεργασία.

 

Με εκτίμηση,

Μαραγκός Μάκης-Σύμβουλος Διατροφής προπόνησης  

Αθλητής X-TREME STORES-TEAM NUTREND

 

Mε βρίσκεται: Facebook_Page, instagram, Snap chat, twitter.

Αγωνιστική μου Δράση: ΥouTube_subscribe https://www.youtube.com/channel/UCKbD0EPrXjVfp7qGRf4lGUQ 

 xtreme stores theseis ergasias

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 3 εύκολες ασκήσεις για κοιλιακούς από τον προπονητή των Kardashians
  • Tips για να σώσεις τα γόνατά σου από τραυματισμούς στο τρέξιμο
  • Συμβουλές για να κάνετε το καλοκαιρινό τρέξιμο διασκεδαστικό και ασφαλές
  • 4 συμβουλές για να αποκομίσετε περισσότερα από την προπόνηση κοιλιακών!
  • 3 top συμβουλές για να επανέλθεις μετά την κραιπάλη του ΣΚ
  • 8 συμβουλές που θα λατρέψουν οι κοιλιακοί σου
loading...

GIF ISO FINAL 1