Μια μοναδική προσφορά με συμπληρώματα της Full Force για μυϊκή ανάπτυξη και δύναμη!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το Activebody.gr που διαθέτει τις καλύτερες τιμές σε προϊόντα Full Force Nutrition έχει ένα δυνατό πακέτο για εσάς!

Συνδύασε την πρωτεΐνη και το War Machine πριν την προπόνηση και την κρεατίνη με την πρωτεΐνη αμέσος μετά για να έχεις μυϊκη ανάπτυξη και δύναμη και ενέργεια! Μαζί με τα Bcaa+B6 μπορείς να αυξήσεις τα επίπεδα αποθεραπείας σε μεγάλο βαθμό και να αυξήσεις την ικανότητα σου να αποδίδεις στο maximum σε κάθε προπόνηση!

Η προσφορά περιέχει:

1) FULL MASS 2300GR:

ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΥΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ ΜΕ 2 ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ!

Αν θέλετε να αποκτήσετε μυϊκή μάζα, η ημερήσια συνολική θερμιδική ισορροπία είναι πρωταρχικής σημασίας! Εάν δεν παρέχετε βέλτιστη ενέργεια για τις ανάγκες του σώματός σας, την αποκατάσταση και την ανάπλαση, η πρόοδος δεν θα έρθει.

Πάνω από το μέσο όρο βάρους, οι ενεργοί αθλητές μπορεί να χρειαστούν ακόμη και περίπου 5.000 θερμίδες την ημέρα για να διατηρήσουν το επίπεδο της μυϊκής τους μάζας και να υποστηρίξουν την απόδοσή τους, με την FULL MASS μπορούν να βρουν μια πιο σοβαρή διατροφική υποστήριξη που θα τους βοηθήσει να υπερβούν το σημερινό τους επίπεδο.

Η FULL MASS είναι μια εξαιρετικής ποιότητας φόρμουλα μυϊκής μάζας και μετά-προπονητική φόρμουλα που είναι σε θέση να παρέχει διατροφική υποστήριξη.

Η FULL MASS έχει 2 ποιοτικές συμπυκνωμένες πρωτεΐνες ορού γάλακτος. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι μια άφθονη πηγή L-Γλουταμίνης και Διακλαδισμένων Αλυσίδας Αμινοξέων (BCAA).

Κάθε δόση της FULL MASS σας παρέχει περίπου 2 γραμμάρια L-Γλουταμίνη και 2,5 γραμμάρια BCAAs. Οι πρωτεΐνες της συμβάλουν στη διατήρηση και στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και επίσης στη διατήρηση των κανονικών οστών.

2) BCAA+B6 150TABS

Η Διακλαδισμένη Αλυσίδα Αμινοξέων BCAA αποτελούν μια σημαντική ομάδα βασικών αμινοξέων που αποτελείται από την Λευκίνη, την Ισολευκίνη και την Βαλίνη. Τα BCAA είναι μεταξύ των εννέα απαραίτητων αμινοξέων για τον άνθρωπο, επειδή το σώμα μας δεν μπορεί να τα συνθέσει. Μοναδική πηγή τους είναι η καθημερινή διατροφή μας ή τα συμπληρώματα τροφίμων. Από την άλλη πλευρά, αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό ποσοστό από τα απαραίτητα αμινοξέα στις μυϊκές πρωτείνες.

Η βιταμίνη Β6 περιλαμβάνεται στην φόρμουλά μας. Αυτή η βιταμίνη συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό της αποδιδόμενης ενέργειας και στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Η βιταμίνη Β6 παίζει σημαντικό ρόλο στον φυσιολογικό μεταβολισμό της πρωτεΐνης και του γλυκογόνου και στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος*.

Αρπάξτε το σούπερ πακέτο με ένα κλικ στο activebody.gr

warmachinefullmassmono111 350x350

3) CREATINE MONOHYDRATE 450GR

- 100% καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη
- Αύξηση της δύναμης
- Επιτάχυνση της αποθεραπείας
- Αυξημένη μυϊκή αντοχή

Η κρεατίνη είναι ένα από τα πλέον βασικά συμπληρώματα ειδικής διατροφής για αθλητές στη ζωή ενός αθλητή. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η κρεατίνη είναι από τα λίγα συμπληρώματα ειδικής διατροφής αθλητών με τα οποία τα αποτελέσματα είναι ορατά, αισθητά και εντυπωσιακά από την πρώτη κιόλας προπόνηση.

Τα αποτελέσματα είναι η ραγδαία αύξηση της δύναμης, της αντοχής στην άσκηση, το πρήξιμο των μυών και η γρήγορη αποκατάσταση έτσι ώστε την επόμενη μέρα να είμαστε έτοιμοι για ακόμα σκληρότερες προπονήσεις.

4) WAR MACHINE SCITEC 350GR

- Με καφεΐνη + synephrine
- 3 τύποι κρεατίνης
- 5 γραμμάρια κρεατίνης μερίδα (ΤΥΠΙΚΟ ημερήσια ποσότητα / ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ)
- Πλήρως νομικά με εγκεκριμένους ισχυρισμούς υγείας
- Με Bioperine®
- 13 δραστικά συστατικά 
- Χωρίς ζάχαρη

DORO PROSFORES

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Φτιάξε σώμα από ατσάλι!
  • Γιατί το καρπούζι είναι η τροφή για κορυφαία μυϊκή αντοχή
  • Οι ισομετρικές ασκήσεις φέρνουν θηριώδη δύναμη και γραμμωμένο σώμα
  • Πώς να συνδυάσεις γυμναστική με νηστεία
  • 9 τροφές που σε ανεβάζουν και σου δίνουν δύναμη
  • Αυτές οι 5 είναι οι κορυφαίες τροφές για υγεία και δύναμη
loading...