Ενίσχυσε το σώμα σου με την Superior 1000C Vitamin!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Στο επίπονο ταξίδι της προπόνησης η Superior14 έχει φροντίσει με ένα μοναδικό προϊόν βιταμίνης C να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τα αποτελέσματά σου στο γυμναστήριο...

Το Superior 1000C Vitamin είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης C που εκτός των άλλων συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Αν και η βιταμίνη C μπορεί να βρεθεί σε μια ισορροπημένη διατροφή, συχνά οι αθλητές διαπιστώνουν ότι ορισμένες ελλείψεις εμποδίζουν την μυϊκή τους ανάπτυξη και ανάκαμψη. 

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής που θα βρείτε μόνο στο κατάστημα Muscle Club και στο muscleclub.gr θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τα αποτελέσματά στο γυμναστήριο.

Επίσης είναι ευρέως γνωστό ότι τα συμπληρώματα με βιταμίνη C πριν και μετά την προπόνηση μείωσαν τον μυϊκό πόνο και απέτρεψαν την οξείδωση της γλουταθειόνης, ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Βιταμίνη C για μυϊκή ανάπτυξη

Η βιταμίνη C είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες βιταμίνες στον πλανήτη. Όλοι είχαμε ένα κοινό κρυολόγημα και έχουμε ακούσει συμβουλές, όπως, «βεβαιωθείτε ότι έχετε αυξήσει την πρόσληψη βιταμίνης C σας,» αλλά τι γίνεται με τα οφέλη της στην μυϊκή ανάπτυξη ανάκαμψη;

Λοιπόν, πρώτα απ ‘όλα, η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που λειτουργεί για να προστατεύσει τα μυϊκά κύτταρα από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, λειτουργεί για να βοηθήσει στο σχηματισμό της τεστοστερόνης και άλλων αναβολικών ορμονών. Τα οφέλη για τους μύες δεν σταματούν εκεί.

Η βιταμίνη C βοηθά επίσης στο σχηματισμό του κολλαγόνου. Επειδή το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό του συνδετικού ιστού, η βιταμίνη C καθίσταται ένα ουσιαστικό συστατικό για τη διατήρηση των υγιή οστών και μυών χωρίς τραυματισμούς. Με την ενίσχυση του κολλαγόνου, οι αρθρώσεις είναι πιο ικανές να αντέξουν βαρύτερο βάρος αντίστασης, με λιγότερες πιθανότητες τραυματισμού.

Σε μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα συμπληρώματα με βιταμίνη C πριν και μετά την προπόνηση μείωσαν τον μυϊκό πόνο και απέτρεψαν την οξείδωση της γλουταθειόνης, ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί διότι ο καθυστερημένος μυϊκός πόνος (ΚΜΠ) δεν είναι το πιο ευχάριστο συναίσθημα και η βιταμίνη C έχει αποδειχθεί να μειώνει την ευαισθησία, ενώ λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό σε κυτταρικό επίπεδο.

Για να αγοράσετε το Superior 1000C Vitamin μπείτε στο muscleclub.gr

tribulustesto 1 3

Βασικές λειτουργίες

Η βασική λειτουργία της βιταμίνης C είναι αντιοξιδωτική, το γεγονός δηλαδή ότι εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που είναι καταστροφικές και ευθύνονται για πολλές σοβαρές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και των καρδιοπαθειών. Ταυτόχρονα, η βιταμίνη C βοηθά σε σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού, όπως η σύνθεση κολλαγόνου (άρα στην προστασία της επιδερμίδας), η αποκατάσταση ιστών και επούλωση πληγών, η δημιουργία αντισωμάτων και διέγερση λευκών αιμοσφαιρίων, η απορρόφηση του σιδήρου, ενώ δρα και ως αντιισταμινικό. Πρόσφατες έρευνες, ωστόσο, έχουν αποδώσει στην επαρκή λήψη βιταμίνης C ακόμα περισσότερα και σημαντικότερα οφέλη.
Η βιταμίνη-«κλειδί»Οι ειδικοί τονίζουν ότι η βιταμίνη C είναι τα «κλειδί» για την επανόρθωση, την αναδόμηση και τη διατήρηση των υγιών κυττάρων σε όλο τον οργανισμό. Αυτό, όμως, που ανακαλύφθηκε σχετικά πρόσφατα είναι η ικανότητά της να αυξάνει θεαματικά την παραγωγή κολλαγόνου. Στο δέρμα μας υπάρχουν κάποια κύτταρα που λέγονται ινοβλάστες, τα οποία παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή τις πρωτεΐνες που διατηρούν το δέρμα ελαστικό και τονωμένο. Όμως, καθώς μεγαλώνουμε, αυτή η παραγωγή φθίνει. Η βιταμίνη C είναι εκείνη η ουσία που διεγείρει τους ινοβλάστες να συνεχίζουν να παράγουν τις πρωτεΐνες της νεότητας.

Συμπληρώματα βιταμίνης C

Στο εμπόριο θα βρείτε συμπληρώματα με απλή δόση βιταμίνης C, με περιεκτικότητα δηλαδή αντίστοιχη μιας πορτοκαλάδας, και άλλα και με βιταμίνη C σε μεγα-δόσεις. Το αν χρειάζεστε κάποιο από αυτά τα συμπληρώματα και ποιο θα είναι αυτό θα το κρίνει ο γιατρός σας. Πρέπει να γνωρίζετε, πάντως, πως το ανώτερο ασφαλές επίπεδο για ημερήσιο συμπλήρωμα είναι τα 2.000 mg. Επίσης, καλό είναι το συμπλήρωμα να μη λαμβάνεται για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα - π.χ. μετά από 3 μήνες καθημερινής λήψης ενός συμπληρώματος άνω των 1.000 mg, καλό είναι να το διακόπτετε και να λαμβάνετε βιταμίνη C μέσω της διατροφής σας. Τέλος, η ειδικός συμβουλεύει να διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης αναφορικά με τη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής και να μην τα προσφέρετε ποτέ σε παιδιά χωρίς την άδεια του παιδιάτρου.

Διατροφικά Χαρακτηριστικά:

supplement facts c1000 vitamin

Δοσολογία

100 ΜΕΡΙΔΕΣ

Φυλάσσετε µακριά από παιδιά!

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ασκορβικό οξύ, ανθρακικό μονοκάλιο, διογκωτικό μέσο (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), Citrus aurantium εκχύλισμα (100% φρούτο) (30: 1) Rosa canina εκχύλισμα (100% φρούτο) (10:1), τζάμια παράγοντα (Υδροξυπροπυλο μεθυλοκυτταρίνη), παράγοντες αντι-συσσωμάτωσης (στεατικό μαγνήσιο, στεατικό οξύ).

Eπισκεπτείτε το κατάστημα Muscle Club στη Νίκαια (Πέτρου Ράλλη 159), ή τηλεφωνήστε στο 210-4919490.

mc superior

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Σε «εκρηκτική» κατάσταση ο Muscle Club athlete Χρήστος Πιστόλας! (pics)
  • Ρίξε «βόμβα» στο λίπος με το Dorian Yates Blackbombs
  • Ο Γιάννης Θεράπος στην 14η θέση της IFBB World Ranking Amateur 2018!
  • Η Ευαγγελία Κεραμιδά και επίσημα στην ομάδα του Muscle Club!
  • Superior14 Platinum Mass, ιδανική για αύξηση όγκου σε bodybuilders, αθλητές και όχι μόνο!
  • Tribulus Testo 2500, για ενίσχυση τεστοστερόνης και «τουρμπάτες» επιδόσεις
loading...