mobadv

Εκτόξευσε την φλεβικότητά σου απλά και υγιεινά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το iFitnessbook.com σας προτείνει 4 τρόπους για να αναδείξετε εύκολα και γρήγορα τις κρυμμένες φλέβες σας.

Στο bodybuilding και γενικότερα στην άσκηση ένας από τους στόχους των αθλητών είναι η φλεβικότητα που έρχεται να επισφραγίσει μια τέλεια γράμμωση του σώματος.

Όπως έχουμε αναφέρει σε παλιότερο άρθρο (ΕΔΩ) τρεις παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην φλεβικότητα είναι το γονιδιακό θέμα, το ενυδατωμένο σώμα, καθώς και η προπόνηση υπερτροφίας. Ωστόσο, αυτή τη φορά έχουμε να σας προτείνουμε 4 ουσίες οι οποίες βοηθούν στην εμφάνιση, αλλά και την εκτόξευση των φλεβών σας.

Βιταμίνη 12

Η βιταμίνη B12, λέγεται και κοβαλαμίνη, είναι μια υδροδιαλυτή βιταμίνη που εκτελεί ποικίλους στόχους μέσα στο σώμα, είναι απαραίτητη για την παραγωγή των ερυθρών και των λευκών κυττάρων του αίµατος, καθώς και για τη φυσιολογική ανάπτυξη και συντήρηση του νευρικού ιστού. Εµπλέκεται στην ανακύκλωση των συνενζύµων του φυλλικού οξέος και στην αποσύνθεση της βαλίνης. Απαιτείται, επίσης, για την αναπαραγωγή των κυττάρων, την αιµοποίηση και τη σύνθεση των νουκλεοπρωτεϊνών.

Βοηθά την νεανική ανάπτυξη και διατηρεί υγιές το νευρικό σύστημα, βοηθά στον σχηματισμό της αιμοσφαιρίνης, βοηθά να μείνουν τα νεύρα υγιή με τη διαδραμάτιση ενός ζωτικής σημασίας ρόλου στο σχηματισμό και τη συντήρηση της μυελίνης, ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από κάθε νεύρο, το οποίο επιτρέπει τη γρήγορη μετάδοση των ερεθισμάτων.

Η βιταµίνη Β12 είναι ο γενόσηµος όρος που χρησιµοποιείται για να περιγράψει εκείνες τις ενώσεις, οι οποίες παρουσιάζουν τη βιολογική δράση της κυανοκοβαλαµίνης. Περιλαµβάνει µια ποικιλία συστατικών που περιέχουν κοβάλτιο, και τα οποία είναι γνωστά ως κοβαλαµίνες. Η κυανοκοβαλαµίνη και η υδροξυκοβαλαµίνη είναι οι δυο βασικές µορφές της βιταµίνης Β12 στην κλινική χρήση.

Η πρότασή μας από το activebody.gr

now methyl b 12 1000mcg 100caps 680x680

Πυκνογενόλη

Η πυκνογενόλη έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό τόσο από τη βιταμίνη C, όσο και από τη βιταμίνη Ε, επειδή απορροφάται εύκολα στην κυκλοφορία του αίματος (η απορρόφηση διαρκεί μόλις 20 λεπτά) και λειτουργεί μέχρι και για 72 ώρες.

Συνεργάζεται, επίσης, με τη βιταμίνη C για να βοηθήσει το σώμα να ανακυκλώσει τη βιταμίνη Ε και είναι ένα από τα λίγα αντιοξειδωτικά που μπορούν να διαπεράσουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό για να βοηθήσουν στην προστασία των ιστών του εγκεφάλου. Επειδή η πυκνογενόλη είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική κατά των ελεύθερων ριζών, πιστεύεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην αναγέννηση των συστημάτων που φθείρονται με την πάροδο του χρόνου, βελτιώνοντας την αντίσταση του ανοσοποιητικού συστήματος, την όραση, την γνωστική λειτουργία του εγκεφάλου και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Μπορεί, επίσης, να προστατέψει το κυτταρικό DNA από τις οξειδωτικές βλάβες και τις κυτταρικές μεταλλάξεις που μπορούν να οδηγήσουν σε καρκίνο.

Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η πυκνογενόλη μπορεί να βελτιώσει το κυκλοφορικό σύστημα, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση των τριχοειδών αγγείων και των φλεβών. Η βελτιωμένη κυκλοφορία βοηθά στην καταπολέμηση της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας, μιας κυκλοφορικής διαταραχής που χαρακτηρίζεται από κνησμό του δέρματος, οίδημα, έλκη και φλεβίτιδα. Βοηθά, επίσης, στην καρδιαγγειακή νόσο. Επιπλέον, η πυκνογενόλη βοηθά να μην κολλήσουν μεταξύ τους τα αιμοπετάλια κι έτσι ουσιαστικά αποτρέπει τον σχηματισμό επικίνδυνων θρόμβων στο αίμα.

Η πρότασή μας από το activebody.gr

now pycnogenol 30mg 30caps 680x680

Νιασίνη

Η έλλειψη της από τον ανθρώπινο οργανισμό μπορεί να προκαλέσει πελλάγρα. Πολλά συμπληρώματα νιασίνης όταν λαμβάνονται σε μεγάλες δόσεις προκαλούν αναψοκοκκίνισμα ή μυρμήγκιασμα στο δέρμα. Αυτό οφείλεται στη ιδιότητα της νιασίνης να προκαλεί αγγειαδιαστολή. Η NOW Flush-Free Niacin είναι σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγονται παρόμοιες αντιδράσεις αφού απελευθερώνεται σταδιακά στο αίμα. Η νιασίνη βελτιώνει την κυκλοφορία με την απελευθέρωση της ισταμίνης η οποία διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και διασπά την πρωτεΐνη που απαιτείται για την πήξη του αίματος.

Η νιασίνη έχει αποδεδειγμένα οφέλη στη μείωση της χαμηλής πυκνότητας της λιποπρωτεΐνης «κακής» χοληστερόλης κατά περίπου 15% και στην αύξηση της υψηλής πυκνότητας της λιποπρωτεΐνης «καλής» χοληστερόλης κατά περίπου 20% όταν λαμβάνεται μόνη της σύμφωνα με έρευνα του Harvard Health Publications. Η νιασίνη όταν λαμβάνεται μόνη μειώνει επίσης τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων. Όταν λαμβάνεται σε συνδυασμό με μια στατίνη μειώνει την LDL ακόμη 10%. Η επαρκείς πρόληψη νιασίνης ωφελεί στην εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος αλλά και στην μείωση πονοκεφάλων και ημικρανιών που εμφανίζονται πριν την περίοδο.

Η πρότασή μας από το activebody.gr

now niacin 500mg 90caps 680x680

Νιτρική Αργινίνη

Η αυξητική ορμόνη είναι πολύ σημαντική για την αύξηση και ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και για τους μύες των ενηλίκων. Η L-αργινίνη είναι πρόδρομος δύο ουσιών που εντοπίζονται στο σπέρμα και ονομάζονται σπερμιδίνη και σπερμίνη. Το αμινοξύ αυτό είναι ιδιαίτερα πλούσιο συστατικό του σπερματικού υγρού και αποτελεί το 80% αυτής της ουσίας. Πολυάριθμες μελέτες αναφέρουν τη χρήση συμπληρωμάτων αργινίνης για την αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας.

Η L-αργινίνη μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας, βελτιώνοντας την παραγωγή και την κινητικότητα του σπέρματος. Η επούλωση των πληγών μπορεί να επιταχυνθεί με τη χρήση συμπληρωμάτων L-αργινίνης και/ή L-ορνιθίνης. Φαίνεται ότι τα δύο αυτά αμινοξέα διεγείρουν το σχηματισμό κολλαγόνου.

Η L-αργινίνη βελτιώνει τη βιοδιαθεσιμότητα του νιτρικού οξειδίου (ισχυρός αγγειοδιαστολέας) και ως εκ τούτου παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία της καρδιάς και την κυκλοφορία του αίματος.

Η πρότασή μας από το activebody.gr

arginine 680x680

Για περισσότερα προϊόντα από το ACTIVE BODY, Νο1 κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής πατήστε ΕΔΩ!

3333banner

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ένας στους δύο Έλληνες παίρνουν συμπληρώματα διατροφής!
  • F2 Whey Force: Η καθαρή και οικονομική πρωτεΐνη για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας σου!
  • Κάψε λίπος στο Speeding Bike by X-TREME Stores
  • Οι καλοκαιρινές προσφορές στο Muscle Club ξεκίνησαν!
  • Η προσφορά της Full Force που θα σε «τσιτώσει» για την παραλία!
  • Συμπληρώματα διατροφής: Μία διαχρονική ανάγκη του ανθρώπου
loading...

GIF ISO FINAL 1