mobadv

Αποκλειστική συνέντευξη του Γιάννη Τσαγκαράκη μετά το Μr. Κρήτη 2015 στο iFitnessbook.com

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αποκλειστική συνέντευξη στο iFitnessbook παραχώρησε o ένας εκ των διοργανωτών του Μr. Κρήτη 2015, Γιάννης Τσαγκαράκης, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο Ηράκλειο Κρήτης μίλησε για κάποια περιστατικά που έγιναν μετά την λήξη, σχολίασε το επίπεδο των αθλητών στους αγώνες, ενώ υποσχέθηκε κάτι πολύ καλό στο σύντομο μέλλον.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Τσαγκαράκη:

"Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά το iFitnessbook και τον Χάρη Χριστοφοράτο που για άλλη μια φορά μας στήριξε με την παρουσία τους και την κάλυψη του αγώνα τόσο με ρεπορτάζ, όσο και με φωτογραφικό υλικό. Επίσης, εκ μέρους εμένα και του συνδιοργανωτή μου Τάσου Μισαηλίδη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αθλητές, προπονητές, σε φιλάθλους, στους χορηγούς του αγώνα μας αλλά και στα παιδιά που ήρθαν από όλη την Ελλάδα και μας στήριξαν, την ίδια ώρα που ταυτόχρονα διεξάγονταν δεύτερος αγώνας σε ένα άλλο μέρος της Ελλάδας".

 

Για την συμμετοχή των αθλητών δήλωσε:

"Φτάσαμε τις 36-37 συμμετοχές στο Μr. Κρήτη που είναι ένας καλός αριθμός διαγωνιζομένων. Είχαμε πολύ δυνατές κατηγορίες, αυξημένο ανταγωνισμό, πολύ καλό επίπεδο αθλητών και αθλητριών. Ειδικά, η κατηγορία του bikini ήταν κάτι το ανεπανάληπτο και ευχαριστώ όλες τις κοπέλες που συμμετείχαν στον αγώνα". 

 

Για την οργάνωση του Μr. Κρήτη εξήγησε:

"Όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι κάναμε ότι μπορούσαμε αφού είμαστε ερασιτέχνες στον τομέα της διαφήμισης και δεν κατέχουμε την παρουσίαση όπως κάποιοι άλλοι, ωστόσο προσπαθήσαμε να το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Για όποια λάθη και παρατυπίες ζητάμε την κατανόηση του κόσμου κι αν κάποια παιδιά έχουν παράπονα από την κριτική μας επιτροπή, που θεωρώ ότι ήταν άρτια καταρτισμένη με κριτές που έχουν κρίνει πολλούς αγώνες και που τους είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη, αδικημένοι μπορούν να νιώθουν και αθλητές στο Mr. Olympia και σε πιο ψηλό επίπεδο, οπότε λογικό είναι κάποια παιδιά να εκφράζουν τις αμφιβολίες τους".

 

Για κάποιες παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν τόνισε τα εξής:

"Αναφέρομαι πρώτη φορά σε αυτό το κομμάτι διότι έγιναν κάποια περιστατικά μετά τον αγώνα που δεν τιμούν ούτε το άθλημα, ούτε αυτούς που θέλουν να λέγονται αθλητές και το εκπροσωπούν, ούτε την αθλητική παιδεία και τον χώρο που εκπροσωπούμε εμείς".

 

Έκλεισε με μια ευχή και μια υπόσχεση...

Ελπίζω και εύχομαι να βελτιωθεί το άθλημα σε όλες τις παραμέτρους που το αποτελούν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το βελτιώνουμε κάθε φορά, έχουμε την υπομονή, την δύναμη και το κουράγιο. Το επόμενο Mr. Κρήτη θα λάβει χώρα πάλι στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχουμε κάποιες συζητήσεις, κάποια σχέδια και κάποια όνειρα για κάτι ακόμη πιο καλό. Θα προσπαθήσουμε από την μεριά μας για το καλύτερο και του χρόνου. Ραντεβού σύντομα.

 

Με την σειρά του το iFitnessbook να ευχαριστήσει τον διοργανωτή του Μr. Κρήτη τόσο για τα καλά λόγια προς την συνεισφορά μας στους αγώνες κι εύχεται κάθε καλό στην πορεία του Γιάννη Τσαγκαράκη στον χώρο του bodybuilding</span

>!

 

MISAILIDIS NEW FITNESS BODYBUILDING  xtreme right

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Marti Pozzi: «Ήταν όνειρο η Elite Pro Card, μαγική η ελληνική σκηνή»
  • Διονύσης Γενιατάκης: «Το σιδερένιο άθλημα απαιτεί πολλές θυσίες αλλά πιστεύω αξίζουν όλες»
  • Γιάννης Μάγκος: «Δεν έχω μετανιώσει για το περιστατικό, μου έκανε καλό»
  • Μιχάλης Κεφαλιανός: «Αποδέχομαι τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα bodybuilder»
  • Γιάννης Θεράπος: «Ονειρευόμουν από μικρό παιδί αυτή τη μαγική στιγμή»
  • Abdelaziz Jellali: «Αγαπώ την σκληρή προπόνηση, είναι η ζωή μου»
loading...

GIF ISO FINAL 1