Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Ο Γιάννης Αλιμπέρτης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το αγωνιστικό bodybuilding!

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το «σιδερένιο» άθλημα θα είναι φτωχότερο μετά την απόφαση του αθλητή να... κρεμάσει τα παπούτσια του!

Μια συγκινητική στιγμή μας επιφύλλασε το Πρωτάθλημα 2018 της WABBA International, όταν ο Γιάννης Αλιμπέρτης κλήθηκε να απονείμει τα βραβεία σε μια κατηγορία αθλητών. Τότε, ο πολύπειρος αθλητής του bodybuilding πήρε το μικρόφωνο και ανακοίνωσε το τέλος του από το αγωνιστικό μέρος του αθλήματος.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Αλιμπέρτη, ο λόγος είναι μια νεά επένδυση στο χώρο της γυμναστικής που θα τον κρατήσει μακριά από τον πρωταθλητισμό, μένοντας ωστόσο κοντά στους αθλητές και τις διοργανώσεις της σωματικής διάπλασης.

Πρόκειται για μια τεράστια απώλεια για το ελληνικό bodybuilding, καθώς είναι μόλις 33 χρονών και συγκαταλέγεται στους πιο διακεκριμένους Έλληνες αθλητές. Οι αγωνιστικές του παρουσίες και οι επιτυχίες του εντός και εκτός Ελλάδος, μας έχουν κάνει υπερήφανους αρκετές φορές και μας στεναχωρούν με την αδόκητη αποχώρηση ενός αθλητή που είχε πολλά να προσφέρει ακόμη.

wabba alibertis2

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλιμπέρτης τόνισε: "Κρεμάω τα παπούτσια μου όπως λένε. Δεν είναι ο επίλογος, καθώς θα επιστρέψω για να κλείσω με έναν τελευταίο αγώνα. Σε όλο αυτό το ταξίδι κατέκτησα αρκετούς στόχους και έζησα φοβερές στιγμές. Πλέον θα κάνω μια στροφή στο επιχειρηματικό κομμάτι και σύντομα θα ανοίξω το δικό μου γυμναστήριο. Είμαι και θα είμαι πάντα κοντά στο άθλημα, σε αυτό που αγαπάω και που έχει ποτίσει στο μεδούλι μας. Θα συνεχίζω να είμαι δίπλα στους αθλητές και να προσφέρω από ένα διαφορετικό πόστο. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να ζήσω όλα αυτά".Συγκεκριμένα τόνισε: "Κρεμάω τα παπούτσια μου όπως λένε. Δεν είναι ο επίλογος, καθώς θα επιστρέψω για να κλείσω με έναν τελευταίο αγώνα. Σε όλο αυτό το ταξίδι κατέκτησα αρκετούς στόχους και έζησα φοβερές στιγμές. Πλέον θα κάνω μια στροφή στο επιχειρηματικό κομμάτι και σύντομα θα ανοίξω το δικό μου γυμναστήριο. Είμαι και θα είμαι πάντα κοντά στο άθλημα, σε αυτό που αγαπάω και που έχει ποτίσει στο μεδούλι μας. Θα συνεχίζω να είμαι δίπλα στους αθλητές και να προσφέρω από ένα διαφορετικό πόστο. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να ζήσω όλα αυτά".

alibertis wabba

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Αλλάξτε τις κοινές πηγές πρωτεΐνης σας με οστρακοειδή
  • Τα βαθιά καθίσματα ενεργοποιούν τους μύες
  • Φάκελος Κρεατίνη!
  • Οι 4 ασκήσεις που θα κάνουν τους δικέφαλους να... σκίσουν τα μανίκια
  • Ορισμός στόχων: Μια ρεαλιστική προσέγγιση για συνεχή κέρδη
  • Γιατί η τεχνική της αποφόρτισης σε βοηθά να χτίσεις δυνατότερο σώμα
loading...