Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Θλίψη στο bodybuilding: «Έφυγε» πρόωρα ο Χρήστος Χειμώνας

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 51 ετών ο Βολιώτης αθλητής του bodybuilding Χρήστος Χειμώνας, γνωστός στο πανελλήνιο με πολλές διακρίσεις και πρωταθλήματα.

Πρόωρα και ξαφνικά έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Χειμώνας που βρέθηκε νεκρός από την αδερφη του μέσα στο πατρικό του σπίτι στο Βόλο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Πιθανολογείται ότι ο θάνατός του προήλθε είτε από πνευμονικό οίδημα, είτε από ανακοπή καρδιάς. 

Ο «χαμογελαστός γίγαντας» όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του στο Βόλο, είχε αφιερώσει όλη του τη ζωή σε ένα γυμναστήριο. Χιλιάδες ώρες σκληρής προπόνησης και πρωταθλητισμός στο Bodybuilding. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Κω, όμως στο Βόλο πήγαινε πολύ συχνά για να δει την οικογένειά του, τα τρία του αδέρφια, τα ανίψια του τα οποία υπεραγαπούσε και τους φίλους του. 

Όταν διακρίνονταν σε αγώνες Bodybuilding χαιρόταν σαν μικρό παιδί, περιγράφουν δικοί του άνθρωποι. Όταν πάλι κάποιος άλλος κρεμούσε το μετάλλιο στο στήθος, ο Χρήστος συνήθιζε να λέει: «Δεν πειράζει η συμμετοχή και η εμπειρία μετράει».

Πάντα η μεγάλη του αγάπη ήταν το Bodybuilding. Ξεκίνησε από απλός αθλητής, πέρασε στον πρωταθλητισμό και τα τελευταία χρόνια στην Κω παράλληλα με τη συμμετοχή του σε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, απασχολούνταν επίσης ως personal trainer σε αθλητές του Bodybuilding, τους οποίους προετοίμαζε για αγώνες.

Παρά τα προβλήματα υγείας, κάθε φορά που έβγαινε από το Νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υποβάλλονταν σε ειδική θεραπεία (αιμοκάθαρση), ο μοναδικός του προορισμός ήταν το γυμναστήριο.

Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι στο Βόλο, αλλά και οι πολλοί φίλοι του, δεν μπορούν να πιστέψουν τον τόσο άδικο χαμό του, με την θλιβερή είδηση να συγκλονίζει τον κόσμο της σωματικής διάπλασης και γενικά του αθλητισμού. Η κηδεία του Χρήστου Χειμώνα, θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη αφού εκκρεμεί η διαδικασία της νεκροψίας, όπου συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά και θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

1481318265214694220

1481318305570914264

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Αλλάξτε τις κοινές πηγές πρωτεΐνης σας με οστρακοειδή
  • Τα βαθιά καθίσματα ενεργοποιούν τους μύες
  • Φάκελος Κρεατίνη!
  • Οι 4 ασκήσεις που θα κάνουν τους δικέφαλους να... σκίσουν τα μανίκια
  • Ορισμός στόχων: Μια ρεαλιστική προσέγγιση για συνεχή κέρδη
  • Γιατί η τεχνική της αποφόρτισης σε βοηθά να χτίσεις δυνατότερο σώμα
loading...