Γενικός νικητής του Κυπέλλου IBFA Hellas 2016 ο Μανώλης Μπαριτάκης!

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος διαγωνισμός σωματικής διάπλασης του φθινοπώρου στο Αγρίνιο με μεγάλο νικητή τον Κρητικό, Μανώλη Μπαριτάκη!

Σε μια διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις και σπουδαίες μάχες επί σκηνής, τοΚύπελλο IBFA Hellas 2016 άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό του Αγρινίου με την περιφέρεια να δείχνει έμπρακτα ότι αγκαλιάζει το άθλημα της σωματικής διάπλασης. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Άνεσις" διεξήχθη ο Ελληνικός Διαγωνισμός Κυπέλλου IBFA Hellas 2016, όπου εκτός από την επίδειξη σωματοδόμησης, στον χώρο πραγματοποιήθηκε επίδειξη πολεμικών τεχνών και διαγωνισμός χειροπάλης από τον Βαγγέλη Κόη και τον Κώστα Μιτροφάνη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σε μια διοργάνωση που αποτελούσε πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στη Ρώμη, αρκετοί αθλητές παρουσίασαν ένα εκπληκτικό θέαμα υψηλών προδιαγραφών όπου στη τελική μάχη για τον Γενικό Νικητή, οι Γιώργος Μπουγιατιώτης, Βασίλης Βραχνής και Μανώλης Μπαριτάκης ξεσήκωσαν το φίλαθλο κοινό με τον τελευταίο να επικρατεί και να κατακτά όντας σε εξαιρετική κατάσταση το Overall του αγώνα. Επίσης, πανικός επικράτησε στην αίθουσα κατά το guest posing του γίγαντα Μανώλη Σπύρου.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο αθλητής από την Ιεράπετρα, Μανώλης Μπαριτάκης είχε πάρει ξανά τον συγκεκριμένο τίτλο στο IBFA Hellas Championship 2014 που έγινε στη Νάουσα. 

Φωτογραφία: xbody.gr

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Ελληνικό Διαγωνισμό Κυπέλλου IBFA Hellas 2016 που θα διεξαχθεί στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Άνεσις" με ώρα έναρξης 19.00μ.μ. Ο αγώνας που θα έχει μεγάλα ονόματα που διαπρέπουν στον χώρο της σωματικής διάπλασης θα αποτελεί πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στη Ρώμη. 

Εκτός από την επίδειξη σωματοδόμησης, στον χώρο θα πραγματοποιηθεί αγώνας Powerlifitng με ελεύθερη συμμετοχή για αρχάριους. Εκτός αυτού, στο πολύ ενδιαφέρον event έρχεται να προστεθεί και το άθλημα της χειροπάλης, καθώς κατά την διάρκεια του Kυπέλλου IBFA Hellas

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τα εκπληκτικά οφέλη από τα συμπληρώματα πρωτεΐνης
  • H Paola Antonini έχει ένα τεχνητό μέλος αλλά δεν το βάζει κάτω!
  • Supercarb Fast: Μια πρωτοποριακή και γρήγορη πηγή μοναδικών υδατανθράκων
  • Ο Γιώργος Χαρδαβέλλας Γενικός Νικητής στον Διαγωνισμό Κυπέλλου 2018 της NAC Hellas
  • F2 Whey Force: Η καθαρή και οικονομική πρωτεΐνη για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας σου!
  • Κάψε λίπος στο Speeding Bike by X-TREME Stores
loading...